Početna
Petak, 20.Rujna 2019 (10:33:34) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike
MAX petak 20. rujna

Janez Mulej i Dominika Ahačič najbolji na ovogodišnjem Umag Night Runu

Sport, 10.06.2019. (08:58)

Više od 500 trkača i rekreativaca subotnju je večer odlučilo provesti u Umagu, na drugom izdanju zabavne noćne utrke Umag Night Run. Trčalo se uz more, kružnim stazama dužine 2,5, 5 i 10 km, a prije odraslih, 97 djece sudjelovalo je na Kids RUN utrkama na 400 i 800 metara.

Na 10 km u muškoj konkurenciji pobjedu je odnio Janez Mulej, dok je kod žena najbrža bila Dominika Ahačič. Utrku na 5 km u ženskoj je konkurenciji osvojila Ivana Grgurević, a kod muškaraca je Ervin Furlan prvi došao do cilja. Utrka na 2,5 km bila je rekreativnog karaktera, a najbrži su bili Leona Brankovič i Primož Cergolj.

Sudionici utrke su prije starta imali vođeno zagrijavanje, a najmlađi su sudjelovali u bogatom animacijskom programu uz stručni nadzor. Svi koji su uspješno završili utrku, mali i veliki, dobili su finišersku medalju za uspjeh i uspomenu, a zabavni program se nastavio i nakon dodjele nagrada najboljima uz Pasta Party, DJ-a i izvlačenje bogate tombole u kojoj su najsretniji osvojili nagrade poznatih brendova - sponzora utrke.

U Umag je pristigao i proslavljeni hrvatski rukometaš Mirza Džomba koji je, osim bodrenja supruge tijekom utrke, usrećio male trkače prije starta Kids RUN utrke fotografiranjem za uspomenu.

Umag Night Run okupio je trkače iz 11 različitih zemalja. Najbrojniji su bili Hrvati, uz značajan broj trkača iz Slovenije, Austrije, Italije i Poljske. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Pogrebne usluge Silentium
Nova Corolla Hybrid
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Porsche Istra