Početna
Petak, 20.Rujna 2019 (10:30:38) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike
Istarski supermarketi - aktualni akcijski katalog

Otkrivamo imena najboljih u finalu projekta "Boćajmo u školi"

Sport, 10.06.2019. (08:25)
Najbolji
Najbolji

Peti put u šest godina održavanja, Pazin je bio domaćin velikog finala projekta Istarskog boćarskog saveza pod nazivom Boćajmo u školi. U dvorani pazinskog Boćarskog centra "Aleksandar Anzur" okupilo se 17 djevojčica i 18 dječaka, najbolji s ovogodišnjih devet održanih kvalifikacijskih natjecanja, kako bi pokazali svoje vještine u boćarskim tehnikama, odnosno bližanju i gađanju cilja malim boćama.

Natjecali su se mladi iz osnovnih škola Vladimira Nazora Pazin, "Vazmoslav Gržalja" Buzet, Matije Vlačića Labin, "Ivan Goran Kovačić" Čepić, Vladimira Nazora Potpićan, Poreč, Svetvinčenat, "Vitomir Širola - Pajo" Nedešćina, te Jože Šurana Višnjan - PŠ Vižinada.

I premda su pobjednici svi koji uopće nastupe na ovakvim manifestacijama, nakon uzbudljivog, gotovo dvosatnog natjecanja u odličnoj atmosferi pred ispunjenim tribinama pazinske boćarske dvorane na kojima su gotovo sva mjesta popunili učenici škole domaćina, OŠ Vladimira Nazora Pazin, najbolji u 2019. godini postali su:

UČENICE:

  1. Natali Ratoša, OŠ "Vazmoslav Gržalja" Buzet
  2. Lea Miloš, OŠ Poreč
  3. Marta Milohanić, OŠ Poreč

UČENICI:

  1. Noel Fero, OŠ Jože Šurana Višnjan - PŠ Vižinada
  2. Josip Griparić, OŠ "Vitomir Širola - Pajo" Nedešćina
  3. Leo Bernaz, OŠ "Vitomir Širola - Pajo" Nedešćina

Uz asistenciju mladih polaznika pazinske škole boćanja, natjecanjem su rukovodili nekad proslavljeni hrvatski reprezentativac i dvostruki svjetski prvak Valter Ivančić i aktualna europska prvakinja u parovima Tanja Grubiša.

Najbolji na finalnom natjecanju, osim s peharima, nagrađeni su i rigodnim sportskim nagradama, te besplatnim boravkom u tradicionalnom kampu Istarskog boćarskog saveza predstojećeg ljeta u Poreču.

U sklopu finala Boćajmo u školi su hrvatski juniorski reprezentativci i prvotimci Boćarskog kluba Pazin, članovi momčadi koja je ove godine osvojila juniorski momčadski naslov prvaka Hrvatske, Filip Matijašić i Dajan Jurman, demonstrirali natjecanje u vrlo atraktivnoj boćarskoj disciplini, štafetnom izbijanju.

U projektu je ove godine aktivno sudjelovalo ukupno 216 učenik i učenica. U proteklih šest godina ukupno je u projekt izravno bilo uključeno 1346 učenica i učenika nižih razreda istarskih osnovnih škola, odnosno do sada je u šest godine održano ukupno 57 natjecanja. (IBS)

Fotografije

Pobjednici


Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra