Početna
Ponedjeljak, 27.Siječnja 2020 (11:07:45) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Promohotel - 35. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Australka Julijana Nikolis pobjednica izbora za Miss turizma svijeta 2019. u porečkoj dvorani Žatika

Zabava, 02.06.2019. (11:09)

Odlukom stručnog žirija, Miss Turizma svijeta 2019. je predstavnica Australije Julijana Nikolis. Prva pratilja je predstavnica Poljske, druga predstavnica Finske, treća je sa Sjevernog Cipra, dok četvrta pratilja dolazi iz Ugande. U natjecanju u sportskoj dvorani Žatika Sudjelovalo je četrdeset ljepotica koje su tijekom boravka u Poreču posjetile neke istarske gradove i znamenitosti.

Tijekom dvoiposatnog zabavnog programa nastupili su hrvatski predstavnik za pjesmu Eurovizije Roko Blažević, Jacques Houdek, Alka Vujica i Sandi Cenov, dok je uvrtiru u izbor uz plesnu koreografiju finalistica cijelog svijeta izvela Ana Rucner svirajući Odu radosti.

Program je vodila Vlatka Pokos.

Prema pravilima licencije Miss Turizma Svijeta, predstavnice zemalja sudionica predstavile su se tijekom 4 modna izlaza. U prvom su pokazale nacionalne kostime svojih zemalja, zatim su se predstavile u casual KIK izdanju, nakon čega je slijedila kolekcija hrvatskih kupaćih kostima. U posljednjem predstavljanju, finalistice su pokazale svečane večernje haljine koje su za svoje predstavnice dizajnirali najpoznatiji dizajneri iz njihovih zemalja.

Hrvatska predstavnica, Vodičanka Paula Srdarev nosila je nacionalni kostim Vesne Milković, Etno butik Mara, te večernju haljinu Ivane Jurić Design. Plasirala se među dvadeset najljepših te je zasluženo ponijela i titulu Model of the world. Tijekom večeri dodijeljene su i specijalne lente najljepšim djevojkama po kontinentima.

Fotografije: Bernard Ritoša (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Nova Corolla Hybrid
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Porsche Istra
Frigoservis Šime - klima uređaji