Početna
Ponedjeljak, 25.Svibnja 2020 (07:08:40) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Mobilna pleksiglas pregrada, samostojeća barijera od pleksiglasa, Poreč
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Naš domaći DJ Toni ter Wonder među svjetski priznatima

Zabava, 01.06.2019. (09:27)
DJ Toni ter Wonder
DJ Toni ter Wonder

Nakon niz godina rada, ljubavi i predanosti prema House glazbi, DJ Toni ter Wonder iz Svetog Lovreča trenutno proživljava najljepše trenutke svoje karijere. Nakon prošlogodišnjeg boravka na Ibizi gdje je nastupima oduševio vodeće ljude elektronske glazbene scene, nije dugo trebalo da na njegovu adresu stignu pozivi na razne globalno poznate evente i naravno, povratak na Ibizu.

Prošlog je tjedna povodom održavanja popularnog `IMS Ibiza 2019` nastupao u Savannah clubu i rasplesao brojne obožavatelje klasik housea. Osim što će mu ovog ljeta Ibiza postati drugi dom, Toni će također imati čast nastupati u renomiranim klubovima u Londonu i Bruxellesu.

No, najvažnije je spomenuti kako je vlasnik danas vjerojatno najveće izdavačke house kuće „Defected Records” imao priliku poslušati Tonija te ga je osobno pozvao da nastupa na njihovom mega poznatom festivalu DEFECTED CROATIA. Održava se u kolovozu na otoku Murteru u Dalmaciji te ga svake godine posjeti nekoliko tisuća house hedonista, a karte su već rasprodane. Njegovo ime će se tamo naći uz house legende poput Roger Sancheza, Dennis Ferrera, Claptone, Armand Van Heldena i mnoge druge.

Također saznajemo kako će Toni ter Wonder ovo ljeto nastupati i pred svojom publikom u našem Poreču. Uskoro više informacija o tome. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Frigoservis Šime - klima uređaji