Početna
Srijeda, 16.Listopada 2019 (05:28:55) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Sajam pršuta u Tinjanu 2019.

Pet osoba ozlijeđeno u prometnoj nesreći na Istarskom ipsilonu

Crna kronika, 30.05.2019. (13:51)

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 18 sati na istarskom ipsilonu dvije su osobe teško, a tri lakše ozlijeđene, javila je istarska policija.

Nesreću je izazvao 55-godišnjak za upravljačem Chevroleta pulske registarske oznake. Krećući se Istarskim ipsilonom iz smjera čvora Cerovlje prema čvoru Ivoli, u lijevom zavoju prešao je na suprotnu prometnu traku gdje se sudario s automobilom Alfa talijanske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnji talijanski državljanin.

Alfa je udarila u zaštitnu ogradu, dok se Chevrolet nastavio nekontrolirano kretati po kolniku te je udario u automobil VW Caddy, zagrebačke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 59-godišnjak. Izbjegavajući sudar, i on je udario u zaštitnu ogradu.

Ozlijeđenima u prometnoj nesreći pomoć je pružena u riječkoj bolnici, gdje je utvrđeno da su putnici iz Chervoleta, 56-godišnjakinja i 59-godišnjak teško ozlijeđeni, dok su vozači automobila Chevrolet i Volkswagen te 25-godišnji putnik iz Chevroleta zadobili lakše ozljede.

Protiv vozača Chevroleta se nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. (dp)



Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom