Početna
Ponedjeljak, 25.Svibnja 2020 (07:45:49) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

U Singapuru predstavljena hrvatska ponuda luksuznog turizma

Hrvatska, 30.05.2019. (12:15)

Hrvatska turistička zajednica u suradnji s turističkim zajednicama Španjolske, Francuske, Katalonije, Monaca i grada Zagreba predstavlja ponudu luksuznog turizma na prestižnom Mediterranean Luxeu u Singapuru, u vrijeme trajanja sajma luksuznog turizma International Luxury Travel Mart. Riječ je posebnoj prezentaciji koja je okupila više od 80 inozemnih kupaca i poslovnih subjekata.

Mediterranean Luxe za cilj ima promicanje turističkog sektora mediteranske regije te informiranje turoperatora i ostalih posjetitelja o novostima iz segmenta ponude luksuznog turizma. Uz prezentacije ponude luksuznog turizma program je uključivao i prezentaciju gastronomske ponude destinacija koje su sudjelovale na događanju pa se tako Hrvatska predstavila s fužima s tartufima, fritulama i biranim likerima.

Organizaciju Mediterranean Luxe pokrenule su turističke organizacije Katalonije i Monaca, odnosno globalno prepoznata agencija Kuoni, pripremivši dva programa luksuznog putovanja koji uključuju sve destinacije koje sudjeluju na ovogodišnjem događanju. Prvi program putovanja uključuje polazak iz Monaca prema talijanskim gradovima Milanu i Veneciji, a nakon toga kreće se prema Hrvatskoj i glavnom gradu Zagrebu. Drugi program uključuje Valenciju i Barcelonu te obilazak francuskih gradova kao što su Montpellier, Marseilles i Nice, a putovanje završava u Monacu. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
HAK Auto-klub Poreč