Početna
Ponedjeljak, 25.Svibnja 2020 (07:27:49) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Mobilna pleksiglas pregrada, samostojeća barijera od pleksiglasa, Poreč
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Vlasnik restorana u Trogiru zaposleniku kupio novi automobil

Zanimljivosti, 27.05.2019. (13:25)
(Izvor:RTL Vijesti)Link
Screeenshot: RTL danas
Screeenshot: RTL danas

Malo tko se hvali da ima dobrog šefa, ali 18-ero zaposlenih u trogirskom restoranu o svom nadređenom govore samo najbolje. Kako i ne bi kad ih smatra članovima obitelji i pomaže im kad god treba. Tako je nedavno glavnom šefu kuhinje darovao automobil jer mu se njegov stari pokvario, javio je RTL.

Na posao iz Splita do Trogira kuhar Roko Puče ne mora autobusom. Vlasnik restorana u kojem radi darovao mu je - novi automobil.

"Govori on meni: Roko, što si došao autobusom? A ja govorim, pokvario se auto, ne znam što će biti. Vidjet ćemo sve. Govori on, ne može to tako, ti si moja desna ruka, moj šef kuhinje", pripovijeda Puče. Vlasnik trogirskoga restorana Miro Kukanjac, inače živi u Nizozemskoj u kojoj ima tvornicu mesa. A svih 18-ero zaposlenih u restoranu tvrdi da je Miro najbolji šef za kojeg su radili. "Gazda uvijek, jer živi u Nizozemskoj, donese znak pažnje. Sjeti se, stvarno. On je sam rekao da mu nismo radnici, da nije on šef, nego da je ovo obitelj i tim motom se vodi ovaj restoran", kazao je šef smjene u kuhinji Igor Rajčić.

Na posao u restoran stigao je i roštilj-majstor iz Leskovca koji je ovdje pronašao drugi dom. Video prilog RTL Televizije pogledajte ovdje.Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - klima uređaji
Cafe bar Soggiorno
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium