Početna
Ponedjeljak, 25.Svibnja 2020 (03:40:29) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Mobilna pleksiglas pregrada, samostojeća barijera od pleksiglasa, Poreč
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Idući tjedan: Panta kuha Večeru za 5 na selu

Zabava, 25.05.2019. (10:12)
Vladimir Pantović
Vladimir Pantović

Vladimir Pantović Panta iz Varvari će s još četvero natjecatelja iz Istre odmjeriti snage u prvom tjednu nove sezone RTL-ove emisije Večera za 5 na selu, koja počinje u ponedjeljak.

Deseta sezona popularnog showa kreće upravo u Istri. Radnja svaki tjedan seli u novu županiju i prati kulinarske pothvate novih petero kandidata, najavljuju s RTL-a. Cilj je predstaviti tradicionalnu hranu sela i manjih mjesta.

Panta slovi za velikog znalca u kuhinji, za njim su nastupi u više televizijskih emisija, a za njegovom se trpezom rado goste prijatelji i znanci, uglednici i političari. Pasionirani je ribič i ambasador lokalnih jela i namirnica. No, nastup mu neće biti lagan jer konkurencija je u prvom tjednu Večere za 5 na selu sve samo ne slaba.

Porečanka Jasna Matić koja živi u Višnjanu također je već nastupala u kulinarskom showu, odlično poznaje lokalne namirnice te se vješto snalazi i s modernom i s tradicionalnom kuhinjom. Vrsna kuharica Zdenka Jakus iz Žminja svojevremeno je ispekla rekordnu pincu, tešku čak 27 kilograma; u kuhinji se oslanja na zdravu i domaću hranu, i umijeća stečena uz majku i baku.

Mladi web dizajner Kristijan Benić iz Poreča pobjednik je četvrte sezone showa „Tri, dva jedan - kuhaj!“, a još mlađa Karla Bedžeti iz okolice Pazina pripremat će tradicionalna jela u veganskom stilu.

Večera za 5 na selu prikazivat će se od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat te petkom u 20 sati.

Fotografije: RTL.HR (dp)

Fotografije

Jasna Matić
Kristijan Benić
Karla Bedžeti
Vesna Jakus


Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Pogrebne usluge Silentium