Početna
Ponedjeljak, 25.Svibnja 2020 (06:06:10) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Mobilna pleksiglas pregrada, samostojeća barijera od pleksiglasa, Poreč
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Finale Dancestara u Poreču

Zabava, 23.05.2019. (17:32)

Na današnjem druženju s medijima u Zelenoj laguni, predstavnici lokalne zajednice i organizatora eventa DanceStar World Finals predstavili su medijima četverodnevni program eventa.

U Poreč je, naime, stiglo oko 7 000 plesača iz cijelog svijeta boriti se za titulu najboljeg. Program je počeo u srijedu, 22. svibnja, u večernjem terminu od 21:30 sati na centralnoj plaži Zelena Resorta, koje je pozdravilo preko 10.000 gledatelja uz neizostavnu paradu zastava, dobru muziku i prigodan vatromet, a plesat će se sve do 26. svibnja.

Almira Osmanović, bivša balerina, pedagoginja, koreograf, članica žirija poznatog showa "Ples sa zvijezdama" rekla je da uvijek rado dolazi u Poreč. „DanceStar natjecanje je i festival novih koreografija, inovacija novih pokreta i u tom kontekstu konstantno raste i napreduje, što je sjajno za razvoj plesne umjetnosti ali i turističku promociju naše zemlje u cijelom svijetu. Drago mi je što sam dugogodišnji član stručnog DanceStar žirija, sve pohvale organizatorima na dugogodišnjoj predanosti kojom promiču plesnu kulturu ali i porečkim domaćinima.“

„U jednom trenutku u svom gradu okupiti 7000 mladih iz cijelog svijeta događaj je kojega se ne bi posramili ni gradovi puno veći od Poreča. No, nama ovdje to uspijeva već više godina zaredom, kroz dobru suradnju s organizacijom i svima uključenima. Ono što čini razliku je infrastruktura koja sve to može podnijeti – od smještajnih kapaciteta, do dvorana i vanjskih prostora koji mogu ugostiti toliki broj ljudi i to kvalitetno. Još jednom čestitam svima, uz želju da se dobro provedu u našem gradu. Dancestar nije prvi put Poreču, a vjerujem ni zadnji, a ovaj će događaj lijepo zaokružiti bogatu predsezonu ispunjenu različitim, kvalitetnim sadržajima za sve gušte.“ - izjavio je gradonačelnik grada Poreča, Loris Peršurić.

„DanceStar je izuzetno velik i značajan turistički projekt za Istru, no ono po čemu je taj projekt jedinstven jesu emocije, doživljaji i iskustva. Upravo to su ključni elementi na kojima se turizam Istre bazira.“ – izjavio je Denis Ivošević, direktor TZIŽ.

-Manifestacija ESDU je sjajna aktivnost za promociju destinacije Poreča u predsezonsko vrijeme, rekao je direktor TZG Poreč Nenad Velenik naglasivši da zato podržava najveću aktivnost u promociji Poreča kao turističke destinacije.Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Porsche Istra
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...