Početna
Ponedjeljak, 25.Svibnja 2020 (07:07:36) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Mobilna pleksiglas pregrada, samostojeća barijera od pleksiglasa, Poreč
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Sean Paul stiže u Poreč!

Zabava, 21.05.2019. (16:02)

U nedjelju, 7. srpnja, sprema se glazbeni spektakl u kojeg će sve posjetitelje uvesti domaća grupa Connect, nakon čega nastupa Rasta, popularni srpski hip-hoper, te Sean Paul, reper je i producent s Jamajke, dobitnika nagrade Grammy, kojem je ovo drugi nastup u Hrvatskoj.

-Vjerujemo kako će njegov dolazak privući na tisuće ljubitelja moderne glazbe u Hrvatsku, Istru i Poreč. Upravo zbog planova turneje Sean Paula, festival će trajati tri dana, s nedjeljom kao zadnjim i najvećim danom“, ističu organizatori u priopćenju za medije.

Petak će biti posvećen progressive i tech-house glazbi koji predvodi Hernan Cattaneo, pionir argentinske i svjetske progressive-house scene. Uz Cattanea, koji je smatran ponajboljim DJ-em Južne Amerike,  nastupaju brojni DJ-i te bosansko-hercegovački duo After Affair.

U subotu na Rise Up-u nastupaju Željko Joksimović, DJ RetroVision te aktualna svjetska senzacija Don Diablo koji je trenutačno sedmi na ljestvici svjetskih DJ-jeva prema DJ Mag. Prošle godine Don Diablo objavio je svoj drugi album „Future“, dok je u listopadu prošle godine bio rangiran kao najbolji svjetski „DJ supported producer“ prema 1001Tracklists stranici.

Rise Up je festival kojim se otvara sezona velikih glazbenih događanja u Poreču, a u protekle tri godine na festivalu su nastupala svjetska imena poput Rite Ore, Johna Newmana, Rogera Sancheza, Icone Pop, RedFooa, Rudimentala, Faithlessa, Sister Bliss, Shaggya, Innae, Vanillaz, te mnogi drugi.

Festival je dobio podršku Hrvatske turističke zajednice te TZ Poreča, a generalni sponzor je Plava Laguna. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
HAK Auto-klub Poreč
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6