Početna
Petak, 20.Rujna 2019 (10:29:20) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike
Adwait Tripathi u Poreču

U subotu predstavljanje Zbornika "Ususret dijalogu"

Kultura, 20.05.2019. (14:56)
Ususret dijalogu
Ususret dijalogu

Predstavljanje Zbornika "Ususret dijalogu" održat će se u subotu, 25. svibnja u 20 sati u Muzeju Lapidarium u Novigradu. Zbornik je posvećen 70. godišnjici profesorice Mirjane Benjak, u izdanju Muzeja-Museo Lapidarium, Filozofskog fakulteta Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Ljubljani.

Mirjana Benjak svojim je bogatim znanstveno-istraživačkim, pedagoškim i stručnim radom te društvenim i kulturnim angažmanom u duhu interkulturalizma promovirala svoj matični fakultet, svoj grad Novigrad, Istru i Hrvatsku, i to ne samo u susjedstvu (pogotovo Sloveniji), nego i šire. Ovom joj knjigom njezine učenice i učenici, studentice i studenti, suradnice i suradnici, kolegice i kolege, prijateljice i prijatelji, Novigrađanke i Novigrađani iskazuju zahvalnost i poštovanje.

Sudjeluju Vesna Požgaj Hadži, Jerica Ziherl, Marko Ljubešić (urednici Zbornika), Ivo Pranjković (recenzenti), Anteo Milos (gradonačelnik Grada Novigrada), Vladimir Torbica (pročelnik Upravnog odjela za kulturu Istarske županije i predsjednik Gradskog vijeća Grada Novigrada) i Sanja Beba Bosnić. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...