Početna
Ponedjeljak, 28.Rujna 2020 (10:31:22) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Opel: Otkup vozila? Isplata odmah!

Hrvatski rukomet vratio se u Poreč

Sport, 20.05.2019. (09:31)
Predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić
Predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić

U nedjelju su gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac potpisali jednogodišnji ugovor o suradnji Grada Poreča i Hrvatskog rukometnog saveza.

-Poreč nije grad sporta samo na papiru. Poreč i Porečani žive sport svaki dan, a rukomet u svemu tome igra veliku ulogu. Upravo zahvaljujući rukometu imamo dvoranu Žatika i brojna natjecanja i sajmove kojima je Poreč domaćin. No, posebno moram istaknuti svjetsko i europsko prvenstvo u rukometu, nakon kojih je naša vrlo uspješna suradnja s HRS-om dodatno ojačala, jer se hrvatska rukometna reprezentacija vratila na pripreme u Poreč.

Ove godine vratio se i klupski rukomet, generacije mladih rukometašica i rukometaša, treneri... to smo htjeli podržati i zato danas i službeno potpisujemo ugovor, nije krio svoj entuzijazam Peršurić izrazivši vjerovanje da će HRS i u budućnosti kao jednog od svojih gradova domaćina birati Poreč gdje igračima sigurno ničega ne nedostaje - od infrastrukture i dobre organizacije do odličnog smještaja.

Tomislav Grahovac potvrdio je da Poreč zadovoljava apsolutno sve kriterije koji trebaju jednom sportskom savezu kakav je HRS, istaknuvši da se radi o gradu s možda najrazvijenijom i najjačom sportskom infrastrukturom u Hrvatskoj.

Zato će Poreč ubuduće biti pripremna baza za najjače rukometne selekcije. -U lipnju igramo kvalifikacijsku utakmicu protiv Belgije, zatim HEP Croatia Cup i niz sličnih pripremnih turnira koji će se više manje održavati u Poreču. Vrlo rado dolazimo u Poreč na pripreme za natjecanja s kojih smo se kući često znali vratiti s najsjajnijim odličjima. Nadam se takvoj suradnji i u budućnosti, rekao je Grahovac. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
HAK Auto-klub Poreč
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6