Početna
Petak, 20.Rujna 2019 (06:30:56) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike
Parenzana 2019.

Hrvatski rukomet vratio se u Poreč

Sport, 20.05.2019. (09:31)
Predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić
Predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić

U nedjelju su gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac potpisali jednogodišnji ugovor o suradnji Grada Poreča i Hrvatskog rukometnog saveza.

-Poreč nije grad sporta samo na papiru. Poreč i Porečani žive sport svaki dan, a rukomet u svemu tome igra veliku ulogu. Upravo zahvaljujući rukometu imamo dvoranu Žatika i brojna natjecanja i sajmove kojima je Poreč domaćin. No, posebno moram istaknuti svjetsko i europsko prvenstvo u rukometu, nakon kojih je naša vrlo uspješna suradnja s HRS-om dodatno ojačala, jer se hrvatska rukometna reprezentacija vratila na pripreme u Poreč.

Ove godine vratio se i klupski rukomet, generacije mladih rukometašica i rukometaša, treneri... to smo htjeli podržati i zato danas i službeno potpisujemo ugovor, nije krio svoj entuzijazam Peršurić izrazivši vjerovanje da će HRS i u budućnosti kao jednog od svojih gradova domaćina birati Poreč gdje igračima sigurno ničega ne nedostaje - od infrastrukture i dobre organizacije do odličnog smještaja.

Tomislav Grahovac potvrdio je da Poreč zadovoljava apsolutno sve kriterije koji trebaju jednom sportskom savezu kakav je HRS, istaknuvši da se radi o gradu s možda najrazvijenijom i najjačom sportskom infrastrukturom u Hrvatskoj.

Zato će Poreč ubuduće biti pripremna baza za najjače rukometne selekcije. -U lipnju igramo kvalifikacijsku utakmicu protiv Belgije, zatim HEP Croatia Cup i niz sličnih pripremnih turnira koji će se više manje održavati u Poreču. Vrlo rado dolazimo u Poreč na pripreme za natjecanja s kojih smo se kući često znali vratiti s najsjajnijim odličjima. Nadam se takvoj suradnji i u budućnosti, rekao je Grahovac. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Pogrebne usluge Silentium
HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - klima uređaji
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!