Početna
Utorak, 25.Lipnja 2019 (18:45:16) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Funtana Summerfest

Antitodor, Petar Punk, Žulj i Hysteria na ovogodišnjem koncertu Pazin gori Vol. 4

Kultura, 20.05.2019. (07:52)
Pazin gori Vol. 3
Pazin gori Vol. 3

Nastupom četiri alternativna benda iz Pule, Rijeke, Bjelovara i Osijeka u pazinskom klubu Magnus u petak, 31. svibnja nastavlja se tradicija održavanja alternativnih koncerata u "srcu Istre".

Najzanimljiviji će biti nastup pulske punk grupe Antitodor, predvođene karizmatičnim stand-up komičarom Zoranom Todorovićem – Todorom, koja se u Pazin vraća prvi put nakon 2013. godine, kada je imala nastup na koncertu Pazin gori Vol. 2. Oni će ujedno biti i headlineri pa će tako publika moći čuti ponovno hitove poput "Patike", "Više ne trebam te", "Snovi" i druge.

Uz njih, nastupit će ništa manje popularni punk-rock bend iz Bjelovara Petar Punk, koji nakon više od desetljeća aktivnog sviranja diljem Hrvatske i susjednih zemalja dolazi izvesti neke od svojih hitova poput "Petre panče", "LSD" i druge.

Kako je ideja Centra za mlade Alarm iz Pazina da nastupaju i bendovi koji imaju manji broj nastupa, ove godine će prvi put u Pazinu nastupati riječki punk bend Žulj, nastao 2015. godine. Žulj je prošle godine izbacio svoj drugi album "Resetiraj civilizaciju" koji je primio vrlo pozitivne kritike. U gradu poznatom po po dobrim alternativnim bendovima zaokružit će nastup osječkog rock benda Hysteria. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Baš kao skuter, samo bolji i na struju!
Cafe bar Soggiorno
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina