Početna
Nedjelja, 15.Rujna 2019 (22:56:53) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Promoarh -  prvi međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja
MAX petak 20. rujna

Najmlađi kuglači oduševili rezultatima u Otočcu

Sport, 20.05.2019. (07:42)

Ovog vikenda na kuglani u Otočcu održano je Pojedinačno prvenstvo u kuglanju za najmlađe kuglače u kategorijama U9, U10, U11, U12, te za kadete U14, i mlađe juniore U18 za područje HKR Zapad. Ukupno je nastupilo 105 kuglačica i kuglača.

Iz kuglačkog kluba Istra Poreč prijavljeno je čak 19 natjecatelja i natjecateljica, ali zbog obaveza dvojica kuglača iz kategorije U18 nisu nastupila. Najbrojniji su bili polaznici Škole kuglanja koja pri ženskom kuglačkom klubu djeluje od prosinca.

Oni najmlađi U9 bili su najbrojniji, a i najuspješniji. Kod djevojčica Dea Gašparini osvojila je zlatnu medalju, a Sarah Prađeno srebrnu. Kod dječaka u toj kategoriji najuspješniji je bio Marko Ašpan s osvojenim srebrom. Nastupili su još Lukas Kanjuh, Mario Žiković, Lean Labinjan, Gabrijel Dujmović i najmlađi natjecatelj Leon Prađeno, star nepune četiri godine.

U kategoriji U10 kod djevojčica nastupale su Nina Gašparini (osvojila brončanu medalju) i vrlo uspješna Maja Tomičić. Kod dječaka u toj kategoriji nastupio je Lukas SimonettiNika Štetić nastupila je u kategoriji U11 i za samo četiri čunja izgubila treće mjesto.

Za kadetkinje nastupila je Dora Štetić, a za kadete Luka Ašpan.

Kod najstarijih U18 nastupile su Sindy Jelenić i Barbara Buretić, a kod muških Marko Sladovski. (kb)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Frigoservis Šime - klima uređaji