Početna
Subota, 15.Lipnja 2019 (23:29:58) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Gioistra - povijesni festival - Poreč 2019.
Istarski supermarketi - aktualni akcijski katalog

Skupimo 300 pari cipela za 59. Annale!

Kultura, 17.05.2019. (11:22)
(Izvor:POUP)Link
Genocide
Genocide

Ovogodišnji Annale nosi naziv "Da nam živi, živi rat" i bavi se temom ratova na prostoru Balkana i njihovih posljedica na živote ljudi koje se osjećaju još i danas. Otvara se 13. lipnja u Istarskoj sabornici i traje do 15. rujna.

"Genocide" Dejana Kaludjerovića jedna je od instalacija na Annalu, a njeno postavljanje zahtijeva 300 pari korištenih cipela.

Pomozite da sakupimo dovoljan broj cipela za instalaciju, poklonite ili posudite stare, iznošene cipele koje više ne koristite! Poklanjanjem cipela činite i dobro djelo jer ćemo, nakon zatvaranja izložbe, cipele predati Crvenom križu.

Dejan Kaludjerović rođen je u Beogradu, a studirao je u Beču i Beogradu. Za postignuća na polju vizualnih umjetnosti dodijeljeno mu je počasno austrijsko državljanstvo. Živi i radi u Beču.

Izbornik ovogodišnjeg Annala umjetnik je izvedbenih umjetnosti Siniša Labrović, poznat po brojnim performansima. U jednome od posljednih, pod nazivom "Zaštitimo svećenike od optužnica za pedofiliju", umjetnik je prikupljao potpise građana za amnestiju pedofila među svećenstvom.

Cipele možete donijeti u Pučko otvoreno učilište Poreč, Narodni trg 1, a prije toga najavite se na broj telefona 091 431 5959. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Baš kao skuter, samo bolji i na struju!
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom