Početna
Nedjelja, 5.Srpnja 2020 (23:59:31) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Skupimo 300 pari cipela za 59. Annale!

Kultura, 17.05.2019. (11:22)
(Izvor:POUP)Link
Genocide
Genocide

Ovogodišnji Annale nosi naziv "Da nam živi, živi rat" i bavi se temom ratova na prostoru Balkana i njihovih posljedica na živote ljudi koje se osjećaju još i danas. Otvara se 13. lipnja u Istarskoj sabornici i traje do 15. rujna.

"Genocide" Dejana Kaludjerovića jedna je od instalacija na Annalu, a njeno postavljanje zahtijeva 300 pari korištenih cipela.

Pomozite da sakupimo dovoljan broj cipela za instalaciju, poklonite ili posudite stare, iznošene cipele koje više ne koristite! Poklanjanjem cipela činite i dobro djelo jer ćemo, nakon zatvaranja izložbe, cipele predati Crvenom križu.

Dejan Kaludjerović rođen je u Beogradu, a studirao je u Beču i Beogradu. Za postignuća na polju vizualnih umjetnosti dodijeljeno mu je počasno austrijsko državljanstvo. Živi i radi u Beču.

Izbornik ovogodišnjeg Annala umjetnik je izvedbenih umjetnosti Siniša Labrović, poznat po brojnim performansima. U jednome od posljednih, pod nazivom "Zaštitimo svećenike od optužnica za pedofiliju", umjetnik je prikupljao potpise građana za amnestiju pedofila među svećenstvom.

Cipele možete donijeti u Pučko otvoreno učilište Poreč, Narodni trg 1, a prije toga najavite se na broj telefona 091 431 5959. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Scan4menu Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Pogrebne usluge Silentium
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom