Početna
Ponedjeljak, 6.Srpnja 2020 (01:10:47) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Porečko natjecanje u ritmičkoj gimnastici - Mia Tubaković zlatna

Sport, 17.05.2019. (13:58)

Na županijskom natjecanju u ritmičkoj gimnastici održanom u srijedu u sportskoj dvorani Intersport u Zelenoj laguni sudjelovale su gimnastičarke iz tri istarska kluba: KREG Galatea iz Funtane kao domaćin natjecanja te KSRG Gazela iz Pule i KRSG Poreč. Natjecanje je bilo kvalifikacijsko za završnicu Kupa Hrvatske koje će se održati 8. lipnja u dvorani Žatika.

U kategoriji mini 2011. i mlađe godište Viktorija Rakovac i Miriam Terlević iz Pule osvojile su prva dva mjesta, dok je treće pripalo Ummi Ramadani iz Poreča.
U kategoriji mlađih kadetkinja Mia Tubaković je osvojila 1. mjesto, Marie Lou Čugalj 2. mjesto, te Kiara Beaković 4. mjesto.
U kategoriji 2009. Lea Jugovac je osvojila 3. mjesto, Lara Cramer 4. mjesto, Tena Ćorić 9. mjesto, te Ava Assia Kanceljak 10 mjesto.
U kategoriji kadetkinja Emili Radojković je osvojila 8. mjesto dok je u kategoriji juniorki Ana Cvitković osvojila 5. mjesto.

KRSG Poreč će biti domaćin završnice Kupa Hrvatske, a radi i na organizaciji ljetnog kampa koji će ove godine, uz natjecateljski dio, biti otvoren i za najmlađe željne druženja, zabave i sporta. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Scan4menu Poreč