Početna
Subota, 15.Lipnja 2019 (23:37:48) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Gioistra - povijesni festival - Poreč 2019.
Judo festival 2019

Porečko natjecanje u ritmičkoj gimnastici - Mia Tubaković zlatna

Sport, 17.05.2019. (13:58)

Na županijskom natjecanju u ritmičkoj gimnastici održanom u srijedu u sportskoj dvorani Intersport u Zelenoj laguni sudjelovale su gimnastičarke iz tri istarska kluba: KREG Galatea iz Funtane kao domaćin natjecanja te KSRG Gazela iz Pule i KRSG Poreč. Natjecanje je bilo kvalifikacijsko za završnicu Kupa Hrvatske koje će se održati 8. lipnja u dvorani Žatika.

U kategoriji mini 2011. i mlađe godište Viktorija Rakovac i Miriam Terlević iz Pule osvojile su prva dva mjesta, dok je treće pripalo Ummi Ramadani iz Poreča.
U kategoriji mlađih kadetkinja Mia Tubaković je osvojila 1. mjesto, Marie Lou Čugalj 2. mjesto, te Kiara Beaković 4. mjesto.
U kategoriji 2009. Lea Jugovac je osvojila 3. mjesto, Lara Cramer 4. mjesto, Tena Ćorić 9. mjesto, te Ava Assia Kanceljak 10 mjesto.
U kategoriji kadetkinja Emili Radojković je osvojila 8. mjesto dok je u kategoriji juniorki Ana Cvitković osvojila 5. mjesto.

KRSG Poreč će biti domaćin završnice Kupa Hrvatske, a radi i na organizaciji ljetnog kampa koji će ove godine, uz natjecateljski dio, biti otvoren i za najmlađe željne druženja, zabave i sporta. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6