Početna
Srijeda, 23.Listopada 2019 (19:06:31) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč
Viendel - Digitalni marketing

Valamar Riviera najbolji poslodavac u turizmu i sedmi najpoželjniji među hrvatskim kompanijama

Hrvatska, 16.05.2019. (13:02)
Zaposlenici Valamar Riviere
Zaposlenici Valamar Riviere

Valamar Riviera zauzela je visoko 7. mjesto na ljestvici top poslodavaca u Hrvatskoj, skočivši za čak pet mjesta u odnosu na prošlu godinu, stoji u priopćenju iz te kompanije, i dalje jedine turističke u društvu top 20 poslodavaca u Hrvatskoj po izboru gotovo 20.000 ispitanika istraživanja portala MojPosao provedenog lani i ove godine.

Presudni faktori prilikom izbora bili su, između ostalih, harmonični odnosi na radnom mjestu, sigurnost radnog mjesta i socijalna odgovornost poslodavca, kao i vodstvo u sektoru, visina plaće i ostali benefiti koje poslodavac nudi.

Valamar Riviera kao predvodnik u investicijama u turističkom sektoru i ulaganjima u razvoj poslovanja posebnu pozornost pridaje kontinuiranom poboljšanju materijalnih i nematerijalnih prava zaposlenika. Ove je godine tako otvoreno oko 400 novih radnih mjesta te će kompanija u sezoni 2019. od Istre i Kvarnera do Dubrovnika zapošljavati više od 7.000 djelatnika u 34 hotela i ljetovališta i 15 kamping ljetovališta. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Nova Corolla Hybrid
Frigoservis Šime - klima uređaji