Početna
Ponedjeljak, 13.Srpnja 2020 (03:20:20) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Valamar Riviera najbolji poslodavac u turizmu i sedmi najpoželjniji među hrvatskim kompanijama

Hrvatska, 16.05.2019. (13:02)
Zaposlenici Valamar Riviere
Zaposlenici Valamar Riviere

Valamar Riviera zauzela je visoko 7. mjesto na ljestvici top poslodavaca u Hrvatskoj, skočivši za čak pet mjesta u odnosu na prošlu godinu, stoji u priopćenju iz te kompanije, i dalje jedine turističke u društvu top 20 poslodavaca u Hrvatskoj po izboru gotovo 20.000 ispitanika istraživanja portala MojPosao provedenog lani i ove godine.

Presudni faktori prilikom izbora bili su, između ostalih, harmonični odnosi na radnom mjestu, sigurnost radnog mjesta i socijalna odgovornost poslodavca, kao i vodstvo u sektoru, visina plaće i ostali benefiti koje poslodavac nudi.

Valamar Riviera kao predvodnik u investicijama u turističkom sektoru i ulaganjima u razvoj poslovanja posebnu pozornost pridaje kontinuiranom poboljšanju materijalnih i nematerijalnih prava zaposlenika. Ove je godine tako otvoreno oko 400 novih radnih mjesta te će kompanija u sezoni 2019. od Istre i Kvarnera do Dubrovnika zapošljavati više od 7.000 djelatnika u 34 hotela i ljetovališta i 15 kamping ljetovališta. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Frigoservis Šime - klima uređaji
Porsche Istra
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6