Početna
Ponedjeljak, 6.Srpnja 2020 (01:03:10) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Učenici Umjetničke škole Poreč ponovno briljirali na državnom natjecanju u Daruvaru

Kultura, 16.05.2019. (11:36)

Učenici i učenice Umjetničke škole Poreč na netom održanom državnom natjecanju za harmoniku u Daruvaru postigli su izvanredne rezultate. Poreč je predstavljalo devet učenika u različitim kategorijama, a svojim su sjajnim nastupima osvojili vrijedne nagrade, ukupno osam prvih i jednu drugu nagradu:

  • Eva Korlević, učenica drugog razreda u najmlađoj kategoriji pod nazivom Petar Pan, osvojila je prvu nagradu i diplomu natjecanja sa 91,50 bodova. Evi je to bilo prvo natjecanje.
  • Nikola Antolović, učenik četvrtog razreda u A kategoriji osvojio je prvu nagradu i prvo mjesto te novčanu nagradu od 300 kn, diplomu i pokal natjecanja sa 98,40 bodova.
  • Leona Janko, učenica trećeg razreda u A kategoriji osvojila je prvu nagradu i diplomu natjecanja s osvojenih 92,80 bodova.
  • Leo Jurković, učenik drugog razreda u A kategoriji osvojio je prvu nagradu i diplomu natjecanja s osvojenih 91,80 bodova.
  • Vito Mendica, učenik trećeg razreda u A kategoriji osvojio prvu nagradu i diplomu natjecanja s osvojenih 93 boda.
  • Lena Pelaić, učenica trećeg razreda u A kategoriji osvojila je prvu nagradu, treće mjesto, diplomu i pokal natjecanja s osvojenih 95 bodova.
  • Vita Blažević, učenica petog razreda u B kategoriji osvojila je drugu nagradu i diplomu natjecanja  s osvojenih 89,40 bodova.
  • Riccarda Labinac, učenica petog razreda u B kategoriji osvojila je prvu nagradu i diplomu natjecanja, s osvojenih 91,20 bodova.
  • Antonela Glavić, učenica šestog razreda u C kategoriji osvojila je prvu nagradu, drugo mjesto, diplomu i pokal natjecanja s osvojenih 96,60 bodova.

Umjetnička škola Poreč dodjeljuje na ovom natjecanju posebnu nagradu za najperspektivnijeg natjecatelja unutar D, E i F kategorija, osiguravajući putne troškove, smještaj te organizaciju koncerta na 13. danima harmonike u Poreču 2020. godine. Ove je godine nagrada dodijeljena dvojici harmonikaša: Leonardu Rojniću, učeniku Glazbene škole I. M. Ronjgova Pula i Ivoru Javoru Korjeniću, studentu Muzičke akademije u Puli.

U sastavu ovogodišnjeg stručnog ocjenjivačkog suda bila je i predstavnica porečke škole profesorica Anamarija Lovrečić. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Cafe bar Soggiorno
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Scan4menu Poreč