Početna
Utorak, 26.Svibnja 2020 (04:33:50) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Mobilna pleksiglas pregrada, samostojeća barijera od pleksiglasa, Poreč
Virtualna učionica POUP-a

Brojni posjetitelji za uspješnu predsezonu u Poreču, nakon Vinistre dolazi Dance Star

Iz Grada Poreča, 15.05.2019. (08:42)
Wine Nights
Wine Nights

Najpoznatija izložba vina u regiji, 26. Vinistra koja se proteklog vikenda održala u porečkoj dvorani Žatika privukla je rekordan broj posjetitelja, a s njom je oživio i cijeli grad. Za vrijeme trajanja manifestacije na području Poreča zabilježeno je 4.739 dolazaka i 22.032 noćenja. Među gostima najviše je bilo Nijemaca, pa Austrijanaca, dok su na trećem mjestu bili domaći gosti.

Prema službenim podacima organizatora izložbom Vinistra prošlo je 12.000 posjetitelja, što je najveći broj do sada. Uz samu izložbu na porečkoj rivi odvijao se popratni program Wine Nights u organizaciji Valamar Riviere i uz potporu Grada Poreča i njegove Turističke zajednice, gdje su posjetitelji imali prilike uživati u nastupima popularnih izvođača kao što su The Frajle, Soulfingers i Zucchero Tribute Band. Unatoč, za ovo doba godine ćudljivim vremenskim prilikama, šator na rivi gdje su se održavali koncerti sve je tri večeri bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a publika je uz dobru glazbu imala prilike uživati i uz vrhunska vina i delicije.

Događanja u Poreču u predsezoni nastavljaju tijekom svibnja, te će uskoro dvorana Žatika, od 22. do 26. svibnja već tradicionalno biti domaćinom finala svjetskog plesnog natjecanja Dance Star, na koje dolaze tisuće mladih plesača iz cijelog svijeta. (kb)

Fotografije

The Frajle
Vinistra


Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Porsche Istra
Cafe bar Soggiorno