Početna
Nedjelja, 21.Srpnja 2019 (03:04:01) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Poreč Open Air Festival 2019

Emiliano Corona, Andrea Villa, Gregor Zupan i Blaž Kolner slavili na Lim Bay Challengeu

Sport, 13.05.2019. (12:49)

Na četvrtom izdanju utrke Lim Bay Challenge održanoj ovog vikenda u Vrsaru u organizaciji Sportskog društva Trickeri sudjelovalo je više od 280 natjecatelja i zaljubljenika u oudoor.  Ove je godine zabilježen još veći broj sudionika u pustolovnim utrkama, čak 60 timova, koji su se okušali u trekkingu, brdskom biciklizmu, kayaku, abseilu i specijalnoj orijentaciji.

Sedamdesetak sudionika okušalo se u nordijskom hodanju, ove godine uvedenom sadržaju.

Prvog dana sudionici su mogli birati između Ultra i Light kategorije. Cilj obje utrke bilo je turističko naselje Belvedere gdje je održano i proglašenje pobjednika.

U Ultra kategoriji titulom najboljeg okrunjeni su natjecatelji iz Italije Emiliano Corona i Andrea Villa iz Nirvana Raid La Sportiva Tenmadok, dok su u Light kategoriji ukupnim pobjednicima proglašeni Gregor Zupan i Blaž Kolner iz Orijentacijskog kluba Komenda iz Slovenije.  

Unatoč cjelodnevnoj kiši, drugog dana održan je klasični trekking koji se sastojao od dviju kategorija - Challenger i Fun & Run, a dio je Istarskog kupa. Pobjednik Challenger kategorije je Talijan Mario Ruggiero iz kluba Nirvana Raid, a Fun & Run kategorije Flavio Michelon, također iz Italije. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Izaberite novu Corollu prema vašim potrebama.
Pogrebne usluge Silentium
HAK Auto-klub Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom