Početna
Četvrtak, 2.Srpnja 2020 (08:01:02) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Plava Laguna uložila 60 milijuna kuna u smještaj za sezonce

Gospodarstvo, 11.05.2019. (09:49)
Ilustracija
Ilustracija

Plava Laguna investirala je lani i ove godine 60 milijuna kuna u izgradnju novih i nadogradnju postojećih smještajnih kapaciteta za svoje sezonske zaposlenike u Poreču i Umagu, priopćili su jučer iz te porečke turističke tvrtke, koja je pred nekoliko godina preuzela umaški Istraturist.

Dom Plava za smještaj sezonaca u Poreču, vrijedan 27 milijuna kuna, dovršen je krajem ožujka. U prvoj investicijskoj fazi koja je trajala od ožujka do srpnja 2018. godine izgrađene su 32 dvokrevetne sobe, dok su u drugoj fazi koja je krenula početkom rujna 2018. i završila krajem prošlog mjeseca nadograđene još 62 dvokrevetne sobe. Tako porečki dom Plava može primiti 192 sezonska radnika, koliko je kreveta u 96 dvokrevetnih soba.

Sve novouređene sobe opremljene su modernim namještajem, kupaonicom, mini kuhinjom s hladnjakom i TV prijemnikom, a otključavaju se pametnim karticama. Sezoncima je, osim besplatnog Wi-Fi pristupa, na raspolaganju su zajednički prostor s dnevnim boravkom i dvoranom za slobodno vrijeme, te posebno opremljene prostorije za pranje, sušenje i glačanje odjeće.

Uz investicije u Poreču, Plava Laguna dovršava i gradnju smještajnog objekta za sezonske zaposlenike u Umagu. Završetak izgradnje objekta kapaciteta 60 soba u Katoru planiran je u lipnju.  

U smještaj za sezonce tvrtka je od 2012. do danas uložila više od 83 milijuna kuna, ističu u priopćenju.

„Ulaganje u izgradnju i podizanje standarda objekata za smještaj naših sezonskih zaposlenika jedno je od strateških opredjeljenja Plave Lagune. U svim našim organizacijskim segmentima njegujemo i živimo „stav od šest zvjezdica“ kojim našim gostima želimo omogućiti najbolju uslugu i nezaboravan doživljaj. Najbolje uvjete i iskustvo želimo  omogućiti i našim zaposlenicima, jer smo uvjereni da podizanje kvalitete smještaja kao i osiguravanje visokih materijalnih prava rezultira zadovoljnijim i sretnijim zaposlenicima i sveukupno boljom uslugom za naše goste, podižući time i razinu zadovoljstva naših gostiju“, izjavio je Neven Staver, predsjednik Uprave Plave Lagune. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Cafe bar Soggiorno
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom