Početna
Petak, 20.Rujna 2019 (10:32:45) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Promoarh -  prvi međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja
Istarski supermarketi - aktualni akcijski katalog

Otvaranje reciklažnog dvorišta i radionice o gospodarenju otpadom u Vodnjanu

Istra, 10.05.2019. (12:41)
Reciklažno dvorište Vodnjan
Reciklažno dvorište Vodnjan

Svečano otvaranje reciklažnog dvorišta Vodnjan održat će se u subotu 18. svibnja u 9 sati u Poslovnoj zoni Vodnjan sjever, a njime će upravljati gradsko komunalno poduzeće Contrada d.o.o.

Podsjetimo, cjelokupni projekt izgradnje reciklažnog dvorišta sufinanciran je 85% iz Kohezijskog Fonda Europske Unije, a visina cjelokupnog projekta iznosi 3,8 milijuna kuna.

U sklopu projekta izgradnje reciklažnog dvorišta u gradu Vodnjanu, u srijedu 15. svibnja održat će se i posljednji ciklus radionica na temu održivog gospodarenja otpadom.

Radionice namijenjene umirovljenicima održat će se u Dnevnom centru za starije osobe A.Cecon s početkom u 10 sati, a radionica za lokalno stanovništvo održat će se u objektu Javna vaga u 19 sati.

U novom sustavu gospodarenja otpadom velika odgovornost je upravo na korisnicima koje treba što bolje educirati o razvrstavanju otpada, jer će ono utjecati na smanjenje količine otpada na samom odlagalištu, poručuju iz Upravnog odjela za poslove gradonačelnika grada Vodnjana. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium