Početna
Nedjelja, 15.Rujna 2019 (22:59:11) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike
Mordokon 2019

Oprez, jučer su krenule nove akcije porezne i carine: Uz dvije stare ovaj put na meti i nova djelatnost

Hrvatska, 10.05.2019. (10:59)
(Izvor:Poslovni dnevnik)Link

U razdoblju od 9. do 15. svibnja 2019. godine pojačane nadzore fiskalizacije provodit će ovlašteni službenici Ministarstva financija, Carinske uprave u suradnji s Poreznom upravom. Osim taksista i ugostitelja ovaj put će meta inspekcijskog nadzora biti i trgovci satovima i nakitom, javlja Poslovni dnevnik.

"Pojačane nadzore provode ovlašteni službenici obiju Uprava samostalno, ali i u suradnji s drugim nadzornim službama, a istima će biti obuhvaćeni porezni obveznici koju obavljaju djelatnost: ostali kopneni prijevoz putnika, d.n., djelatnosti restorana i ostalih objekata za pripremu i usluživanje hrane, i trgovina na malo satovima i nakitom u specijaliziranim prodavaonicama".  

"Primjenom suvremenih metoda i tehnika kojima se pruža sve dublji uvid u način poslovanja i navike poreznih obveznika, ovlašteni službenici navedenih Uprava pored pojačanih nadzora fiskalizacije provode i postupke praćenja i provjere izdavanja i fiskaliziranja računa. Navedenim postupcima se putem web aplikacije "Fiskalizacija" na mobilnim uređajima prati i provjerava izdavanje i fiskaliziranje računa u realnom vremenu", pojašnjeno je u vezi akcije. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Pogrebne usluge Silentium
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!