Početna
Nedjelja, 31.Svibnja 2020 (06:04:12) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
Virtualna učionica POUP-a

Danas na BOOKtigi Predin, Sat za kolekcionare, aukcija knjiga i Gricko

Kultura, 25.04.2019. (08:34)

Danas (četvrtak, 25. travnja) će BOOKtižin svojom ponudom obogatiti antikvarijati iz Rijeke, Zagreba, Kopra i Ljubljane. U podne počinje „Sat za kolekcionare” koji posjetiteljima pruža mogućnost da donesu stare primjerke knjiga iz kućnih biblioteka na besplatnu procjenu uz mogućnost otkupa.

U 18 sati počinje četvrta po redu javna aukcija starih knjiga i tiskovina. Vodit će je voditelj antikvarijata Rok Glavan iz Ljubljane i Tomo Vučinić voditelj antikvarijata Mali neboder u Rijeci.

Gricko, maleno čudovište koje obožava grickati rječnike, atlase i bajke stiže u paviljon u 17 sati na radionicu iz ciklusa Čitamo u paviljonu.

Porečka će knjižnica u 19 sati ugostiti i slovenskog rock glazbenika Zorana Predina koji ove godine slavi 40 godina karijere. Nedavno je snimio svoj 40. albuma “Zoran pjeva Arsena”, dok će istarskoj čitalačkoj publicu predstaviti svoju petu po redu knjigu naslova “Glavom kroz zid”!

Što od momka načini muškarca, o razlici između političara i lopova, o vratima koja ne možeš nikada otvoriti, o osmom smrtnom grijehu, o letećim grudnjacima itd. govorit će neostvareni košarkaš, kantautor, pjesnik i pisac, čovjek koji je s grupom Lačni Franz ispisao najljepše stranice slovenske glazbe, brišući sve granice i spajajući svjetove. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
HAK Auto-klub Poreč
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium