Početna
Nedjelja, 31.Svibnja 2020 (04:52:06) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Za vikend 14 prometnih nesreća, pet ozlijeđenih

Istra, 24.04.2019. (08:58)

U dane vikenda i za vrijeme blagdana na području Istre evidentirano je 14 prometnih nesreća, i to pet s ozlijeđenim osobama, a devet s materijalnom štetom. Pet je osoba lakše ozlijeđeno. Utvrđeno je ukupno 186 prekršaja, od kojih je 95 bila nepropisna brzina.

U nedjelju, 21. travnja, 41-godišnjem vozaču Citroena pulskih oznaka izmjereno je 2,09 promila alkohola u krvi, zbog čega mu je izrečena zabrana upravljanja vozilima B kategorije. Uhićen je i doveden na nadležni sud, koji mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od sedam dana.

Četiri dana zatvora dobio je 23-godišnjak koji je Alfa Romeom pulske registarske oznake upravljao za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja vozilima B kategorije do obavljanja izvanrednog liječničkog pregleda.

Kaznu zatvora u trajanju od osam dana dobio je 39-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije. Kad su ga policajci pokušali zaustaviti u Vodnjanu 22. travnja oko 1 sat ujutro, pokušao im je pobjeći. Uhvaćen je na cesti prema Fažani i odbio se testirati na drogu. Utvrđeno je da je vozilom upravljao bez položenog vozačkog ispita.(PUI/kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium
Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom