Početna
Petak, 26.Travnja 2019 (14:43:43) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing
OKOLO - tjedan kulture življenja u Poreču

Drugi Sweet Wine&Walk oduševio šetače

Istra, 15.04.2019. (16:05)

Istarski Momjan ove je subote bio središte drugog "slatke" šetnje pod nazivom Sweet Wine&Walk koja je i ove godine okupila veliki broj zaljubljenika u prirodu, istarsko vino i delicije. Više od 300 sudionika moglo je uživati u aktivnom životu i kušanju najboljih gurmanskih delicija istarskog područja.

Drugi Sweet Wine&Walk ispunio je sva očekivanja šetača koji su u Momjan stigli iz svih dijelova Hrvatske, ali i iz susjedne Slovenije, Italije, Austrije i Velike Britanije.

Šetnja je počela kod Sv. Maura, a šetači su redom mogli uživati u vinskom podrumu i vinarijama, punktu Brajko u slikovitom srednjovjekovnom dvorcu uz zvuke srednjovjekovne glazbe te kušaonici meda. Nudili su se mladi sir, orasi i med, tradicionalni istarski naresci, pljukanci s gljivama i travama iz Vale te mnoštvo drugih delikatesa, a sve su obogatila vrhunska vina.

"Zvijezda" šetnje bio je Muškat momjanski, a u bogatoj ponudi pet lokalnih vinarija našlo se za svakoga ponešto. Subotnji dan nije mogao proći bez pjesme i plesa, pa su se tako nakon ispunjenog dana svi sudionici zabavili na završnoj fešti. (kb)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Autowill - Proljetne uštede na svim modelima
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra