Početna
Utorak, 23.Srpnja 2019 (14:23:14) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Poreč Open Air Festival 2019

Drugi Sweet Wine&Walk oduševio šetače

Istra, 15.04.2019. (16:05)

Istarski Momjan ove je subote bio središte drugog "slatke" šetnje pod nazivom Sweet Wine&Walk koja je i ove godine okupila veliki broj zaljubljenika u prirodu, istarsko vino i delicije. Više od 300 sudionika moglo je uživati u aktivnom životu i kušanju najboljih gurmanskih delicija istarskog područja.

Drugi Sweet Wine&Walk ispunio je sva očekivanja šetača koji su u Momjan stigli iz svih dijelova Hrvatske, ali i iz susjedne Slovenije, Italije, Austrije i Velike Britanije.

Šetnja je počela kod Sv. Maura, a šetači su redom mogli uživati u vinskom podrumu i vinarijama, punktu Brajko u slikovitom srednjovjekovnom dvorcu uz zvuke srednjovjekovne glazbe te kušaonici meda. Nudili su se mladi sir, orasi i med, tradicionalni istarski naresci, pljukanci s gljivama i travama iz Vale te mnoštvo drugih delikatesa, a sve su obogatila vrhunska vina.

"Zvijezda" šetnje bio je Muškat momjanski, a u bogatoj ponudi pet lokalnih vinarija našlo se za svakoga ponešto. Subotnji dan nije mogao proći bez pjesme i plesa, pa su se tako nakon ispunjenog dana svi sudionici zabavili na završnoj fešti. (kb)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium