Početna
Utorak, 23.Srpnja 2019 (14:23:49) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing

Pet stotina porečkih vrtićaraca uživalo u predstavi „Gdje je Uskrs, Zeko Mrkvice?“

Iz Grada Poreča, 15.04.2019. (10:15)

Oko 500 djece iz svih porečkih gradskih i privatnih vrtića uživalo je proteklog petka u porečkom kazalištu na izvedbi predstave Teatra Naranča „Gdje je Uskrs, Zeko Mrkvice“.

Predstavu je povodom jednog od omiljenih dječjih blagdana organiziralo i financiralo porečko Pučko otvoreno učilište, a tijekom tri izvedbe nije nedostajalo smijeha, interakcije i lijepih dojmova.

Redateljica je Sara Berčić, tekst je napisao Majkl Mikolić, a za glazbu su zaduženi Sandro Lučić i Katica Lučić. Iva Kuzmanović, izradila je scenografiju za predstavu, kostime potpisuje Valentina Ferlin Živić, koreografiju Katja Rabar, dizajn rasvjete Majkl Mikolić, vizualni identitet Luka Juričić, a asistent režije je Matilda Nikić.

- Bliži se vrijeme Uskrsa! Razdoblje u godini u kojem djecu širom svijeta vesele šarene uskršnje pisanice. Za tu je radost zaslužna marljivost junaka ove priče, istaknuli su iz Teatra Naranča o predstavi u kojoj glume Bruno Pendić, Nikolina Despić, Eva Ikić, Gea Gallo, Elizabeta Košeto, Lucia Vesna Soldo, Anja Brščić, Debora Sanković, Erik Vido, Masimo Dobrić, Alessia Vodopia, Leana Mihovilović, Anna Štifanić, Marko Vodopija, David Paćalat i Marko Hasanović. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Cafe bar Soggiorno
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra