Početna
Utorak, 23.Srpnja 2019 (14:24:05) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Poreč Open Air Festival 2019

BOOKtiga: Predstavljanje knjige Borivoja Radakovića “Hoćemo li sutra u kino?”

Kultura, 13.04.2019. (13:06)

Gost ovogodišnje BOOKtige je Borivoj Radaković, hrvatski književnik i prevoditelj, pisac koji uspješno pomiče i tematske i jezične granice unutar hrvatske književnosti. U srijedu, 24. travnja u 19 sati predstavit će porečkoj publici svoj najnoviji roman „Hoćemo li sutra u kino?“, suvereno štivo, kratko i jednostavno, u kojemu progovara o problematici ljubavnog odnosa, o seksualnosti bez tabua, o ljubomori u intimnim svjetovima svojih junaka.

Radaković je jedan od osnivača Festivala alternativne književnosti (FAK) koji je početkom 2000-ih na ovdašnjoj sceni mijenjao odnos prema knjizi i pisanju, uvodeći ponovno javna čitanja proze kroz izravnu komunikaciju autora i čitatelja. Izvođeni dramski pisac, autor je romana „Sjaj epohe“, „Virusi“ i „Što će biti s nama“. Dovoljno je to razloga da s publikom ovogodinje BOOKtige zakoračite u živote junaka kojima autor omogućava da budu svoji, bez obzira na očekivanja, baš poput njega, koji kad piše, ne razmišlja o očekivanjima drugih.

Moderator susreta bit će Zoran Simić iz VBZ-a, nakladničke kuće koja je objavila Radakovićev roman. (GKP/dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!