Početna
Utorak, 23.Srpnja 2019 (14:20:56) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing

Nova parkirališna mjesta u ulici B. Parentina, asfaltiranje u Gulićima, Materadi i užem centru grada

Iz Grada Poreča, 12.04.2019. (18:48)
Gulići - Lindarska
Gulići - Lindarska

Ulica Bernarda Parentina u naselju Bolnica dobila je ovih dana dva nova parkirališta s devet, odnosno četiri parkirna mjesta. Kod Centra za socijalnu skrb (između ulica M. Gioseffija i B. Parentina) uređuju se rampe za osobe smanjene pokretljivosti i staza koja spaja Ulicu Ive Andrića s ulicom Tina Ujevića u dužini od 25 m. U ulici Materada se usporedno s radovima na vodovodnoj mreži izvodi nogostup u dužini od 50 metara između skretanja za Stari Červar i kućnog broja Materada 1.

U naselju Gulići u tijeku su pripreme za asfalt na dvije lokacije – u Medulinskoj ulici između kućnog broja 51 i 65, te u Lindarskoj ulici između kućnog broja. 28 i 40. Ukupna površina planiranih prometnica je 1.700 kvadratnih metara .

Na području užeg središta grada, u Mlinskoj i Prvomajskoj ulici, te na Trgu J. Rakovca, u tijeku su sanacije udarnih rupa i mrežastih oštećenja kolnika.

Izvođač asfalterskih radova je poduzeće Cesta d.o.o Pula u sklopu Ugovora o izvođenju asfalterskih radova za 2019. godinu, a investitor je Grad Poreč. (kb)

Fotografije

Gulići - Medulinska
Materada
mjesta za sanaciju Prvomajska
parkiralište B. Parentina
Ulica M. Gioseffija


Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
HAK Auto-klub Poreč
Pogrebne usluge Silentium
Porsche Istra