Početna
Utorak, 23.Srpnja 2019 (14:26:23) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing

Više od stotinu sudionika Turističke akademije u Poreču

Iz Grada Poreča, 12.04.2019. (09:48)

Grad Poreč, Turistička zajednica Grada Poreča i Start-up akademija organizirali su u Poreču prvo izdanje Turističke akademije, dvodnevne besplatne edukacije koja je prvenstveno bila namijenjena malim iznajmljivačima.

Predavanja i radionice pohađalo je više od 100 polaznika koji su na jednom mjestu mogli doznati što je sve potrebno za uspješno poslovanje u turizmu. O suvremenim trendovima, digitalnom oglašavanju, full i self-service posrednicima, fotografiranju objekta, gastro ponudi, novim tehnologijama u turizmu, uređenju interijera i eksterijera, a sve to uz primjere dobre prakse, govorili su stručnjaci u turizmu Marinela Dropulić Ružić, Mirjana Kotiga, Denis Zembo, Tereza Šagal Pažin i vlasnici obiteljskih smještaja, OPG-a, maslinari, vinari i drudi.

U sklopu akademije održana je i zanimljiva vježba u kojoj su polaznici imali priliku osmisliti idealan smještajni kapacitet. Dio se odlučio za apartman, neki za vlastitu kuću za odmor, a veliki interes je bio i za kampovima. Jednu od ideja inovativnog kampa u mjestu Kotli, podno Huma, osmislio je i Dorijan Kadmen i njegov šesteročlani tim. Evo što kaže o iskustvu sudjelovanja u projektu:

"Akademija me je veoma obradovala te mi kao studentu pokazala kako turizam izgleda iz "prve ruke". Ideje drugih su me potakle na razmišljanje i poniknule u meni da još bolje razradim sam svoje ideje koje bi zapravo mogle biti povezane s osobama koje sam upoznao na Akademiji." (kb)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom