Početna
Utorak, 23.Srpnja 2019 (14:20:36) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing

InSky i Infobip privlačenjem gostiju iz cijelog svijeta dočekuju novu turističku sezonu

Tehnologija/znanost, 12.04.2019. (10:10)

InSky Solutions je udružio snage s Infobipom, globalnim pružateljem komunikacijskih usluga, kako bi uveo novu uslugu na tržište. InSky, mlada inovativna CRM tvrtka i Microsoftov partner, razvila je rješenje MessageInSky koje omogućuje automatsku isporuku svih informacija korisničkim uređajima putem kratkih tekstualnih poruka, Vibera, WhatsAppa i drugih kanala na kojima Infobip pruža pristup svojoj globalnoj platformi.

Lansiranjem rješenja MessageInSky, InSky je postao prvi lokalni partner s pristupom Infobipovoj globalnoj komunikacijskoj platformi. MessageInSky kao komunikacijski kanal donijet će novu dimenziju svakoj tvrtki koja koristi CRM odnosno Microsoft Dynamics 365 smanjujući troškove interakcije sa svojim zaposlenicima i klijentima.

Novi proizvod je izvrstan primjer općepoznatog pojma "omnichannel" budući da se sve aktivnosti obavljaju preko jedinstvenog sučelja koje kombinira sve dostupne komunikacijske kanale. Sva načela CRM-a primjenjuju se i na MessageInSky što znači da je komunikacija pohranjena u istoj bazi podataka i povezana s konkretnim kontaktom ili tvrtkom. To je značajan korak za obje tvrtke jer će od sada moći kombinirati svoje usluge i ponuditi cjelovito rješenje tržištu. Tvrtke širom svijeta, bez obzira na industrijski sektor u kojem rade, sada imaju mogućnost koristiti MessageInSky što u konačnici rezultira dodatnom vrijednošću za njihovog krajnjeg korisnika. Praktična primjena već se može naći u turizmu, farmaciji, proizvodnji, financijama i mnogim drugim. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Izaberite novu Corollu prema vašim potrebama.
Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...