Početna
Srijeda, 16.Listopada 2019 (05:29:27) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Sajam pršuta u Tinjanu 2019.

U Srednjoj školi Mate Balote o turizmu i poduzetništvu

SŠ Mate Balote Poreč, 09.04.2019. (12:00)

U Srednjoj školi Mate Balote Poreč je 2. travnja 2019. održan drugi stručni skup Međužupanijskog stručnog vijeća ekonomista. Otvorila ga je profesorica Ivana Levak, voditeljica Vijeća podsektora ekonomije.

O kulturnim događanjima kao alatu održivog upravljanja destinacijom govorila je doktorica znanosti Klara Trošt Lesić, savjetnica za organizaciju održivih manifestacija, certificirana stručnjakinja u event turizmu.

Morena Milevoj, voditeljica marketinga i korporativnih komunikacija u Istarskoj razvojnoj turističkoj agenciji, predstavila je projekt „Istra Inspirit“, od ideje do realizacije projekta putem valorizacije i promidžbe kulturnih i tradicijskih vrijednosti Istre.

Federica Ukušić, voditeljica kampa „Polidor Camping“ prikazala je primjer uspješnog obiteljskog poslovanja, upoznavši sudionike s načinom poslovanja kampa i suvremenim trendovima u kamp turizmu.

Potom je predavanje o razvoju poduzetništva u lokalnoj zajednici održala doktorica znanosti Morena Mičetić-Fabić, pročelnica Upravnog odjela za opću upravu i gospodarstvo Grada Poreča. Kroz predavanje su spomenute potpore koje se dodjeljuju za razvoj poduzetništva i manifestacije koje omogućuju promociju poduzetničkih aktivnosti.

Stručni skup zaključen je ispunjavanjem evaluacijskih listića i podjelom potvrda o održanom predavanju za predavače te potvrda o stručnom usavršavanju za sudionike. (th)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Cafe bar Soggiorno
Nova Corolla Hybrid