Početna
Četvrtak, 27.Lipnja 2019 (09:13:51) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Mueller - posjetite nas u Galeriji Poreč
Rise Up Poreč - Poreč Music Festival

Dance fest Poreč – uzbudljiv plesni vikend za MOT 08

Zabava, 09.04.2019. (09:31)

Među brojnim plesnim skupinama koje su se proteklog vikenda uspješno predstavile na Dance Festu, po prvi puta organiziranog u Poreču, svakako je i Studio za izvedbene umjetnosti „MOT 08“ iz Poreča. Njegove su članice u sportskoj dvorani Žatika provele uzbudljiv plesni vikend tijekom kojega su pokazale što su naučile u prethodnom razdoblju.

Dance Fest započeo je brojnim plesnim radionicama na kojima su plesači imali prilike naučiti nove pokrete i korake, usput se družeći s dvije tisuće entuzijasta i pred njima pokazati svoju vještinu i programe pripremane s puno ljubavi. Natjecalo se ukupno 92 djece iz MOT-a s 20 koreografija. Osvojeno je pet prvih, dva druga i dva treća mjesta.

Natjecale su se skupine: Divas, Angels, Twinkle, Space, Aria, Simple, Fame, Fenix i Magic dok su u revijalnom dijelu programa svoje prve plesne korake pokazali najmlađi članovi studia, njih 24, iz skupina Stars i Diamonds.

Skupina Angels osvojila je prvo mjesto u kategoriji Open formation kids za izvedbu koreografije „Bees“ i prvo mjesto u kategoriji Contemporary modern formation Kids za izvedbu „Thousand years“

Skupina Twinkle osvojila je prvo mjesto za izvedbu koreografije „Cat in the hat“ u kategoriji Musical Formation Kids, prvo mjesto za izvedbu „My battle“ u kategoriji Contemporary modern Kids te drugo mjesto za izvedbu „In emerald town“ u kategoriji Jazz formation Kids.

Jedno treće mjesto osvojila je skupina Simple s koreografijom „Wake me up“ u kategoriji Jazz group Junior, a prvo i treće mjesto u kategoriji Jazz group Junior osvojila je skupina Fame za izvedbe „Cleaners in Broadway“ i „Hey Pachucco“

Drugo mjesto u kategoriji Contemporary modern duo, trio osvojile su Hanna Kocijančić, Helena Trifunac i Rahela Domnik za izvedbu koreografije People help the people.

U Studiju su, kažu, posebno ponosni na najmlađe članove iz skupine Diamonds koji su u revijalnom djelu programa demonstrirali svoje prve plesne korake na velikoj pozornici. Izveli su koreografiju „Puppies“, dok su djeca iz skupine Stars nastupila s koreografijom „Dancing queen“.

Koreografija: Josipa Kalac, Aleksandra Hodak i Mateja Pančelat. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Baš kao skuter, samo bolji i na struju!