Početna
Ponedjeljak, 3.Kolovoza 2020 (14:52:38) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Valfresco Direkt

Mare Milić: Od državne prvakinje do leta u Poljsku na ISAF Youth Worlds

SŠ Mate Balote Poreč, 09.04.2019. (10:24)
Mare Milić (Foto: regate.com.hr)
Mare Milić (Foto: regate.com.hr)

Mare Milić, učenica 4. razreda opće gimnazije i članica porečkog Jedriličarskog kluba „Horizont“, natjecala se na Regati Laser Europa Cup održanoj od 15. do 17. ožujka u Kopru. U Laser Standard klasi nastupila su 24 natjecatelja, a u Laser Radial 88 i Laser 4.7 čak 101 natjecatelj. Mare Milić natjecala se u klasi Laser Radial te je zauzela 19. mjesto ukupno i 2. mjesto u kategoriji djevojaka do 19 godina!

Nakon osvojenih 68 bodova Mare se plasirala na odlično 1. mjesto u državi za djevojke do 19 godina i time izborila mjesto na ISAF Youth Worlds natjecanju, koje će se održati u srpnju u Gdyniji u Poljskoj. Prije samog natjecanja u Poljskoj, već ovog tjedna ide na Europa Cup France u Hyères.

Kako je put do državne prvakinje započeo ispričala nam je sama Mare Milić: „Počela sam trenirati sa svojih 8 godina, kad sam se pridružila školi jedrenja u Poreču. Moja je obitelj oduvijek na moru, zbog čega sam se odlučila baš za ovaj sport. Najbolji mi je uspjeh bilo osvojeno 4. mjesto na Europskom prvenstvu 2018. u Grčkoj. Ubrzo krećem za Francusku, 7. natjecanje ove godine, a odmah nakon toga očekuje me ISAF natjecanje u Poljskoj, na koje se poziva po dvoje jedriličara iz svake države svijeta. Hrvatsku predstavljamo Roko Copić i ja.“ (th)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Frigoservis Šime - klima uređaji