Početna
Petak, 20.Rujna 2019 (06:36:11) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Promoarh -  prvi međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja
Adwait Tripathi u Poreču

Mare Milić: Od državne prvakinje do leta u Poljsku na ISAF Youth Worlds

SŠ Mate Balote Poreč, 09.04.2019. (10:24)
Mare Milić (Foto: regate.com.hr)
Mare Milić (Foto: regate.com.hr)

Mare Milić, učenica 4. razreda opće gimnazije i članica porečkog Jedriličarskog kluba „Horizont“, natjecala se na Regati Laser Europa Cup održanoj od 15. do 17. ožujka u Kopru. U Laser Standard klasi nastupila su 24 natjecatelja, a u Laser Radial 88 i Laser 4.7 čak 101 natjecatelj. Mare Milić natjecala se u klasi Laser Radial te je zauzela 19. mjesto ukupno i 2. mjesto u kategoriji djevojaka do 19 godina!

Nakon osvojenih 68 bodova Mare se plasirala na odlično 1. mjesto u državi za djevojke do 19 godina i time izborila mjesto na ISAF Youth Worlds natjecanju, koje će se održati u srpnju u Gdyniji u Poljskoj. Prije samog natjecanja u Poljskoj, već ovog tjedna ide na Europa Cup France u Hyères.

Kako je put do državne prvakinje započeo ispričala nam je sama Mare Milić: „Počela sam trenirati sa svojih 8 godina, kad sam se pridružila školi jedrenja u Poreču. Moja je obitelj oduvijek na moru, zbog čega sam se odlučila baš za ovaj sport. Najbolji mi je uspjeh bilo osvojeno 4. mjesto na Europskom prvenstvu 2018. u Grčkoj. Ubrzo krećem za Francusku, 7. natjecanje ove godine, a odmah nakon toga očekuje me ISAF natjecanje u Poljskoj, na koje se poziva po dvoje jedriličara iz svake države svijeta. Hrvatsku predstavljamo Roko Copić i ja.“ (th)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore