Početna
Nedjelja, 21.Srpnja 2019 (03:05:13) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing

Završeno uređenje sportskog igrališta SŠ Mate Balote, u tijeku pripreme za Dnevni boravak na otvorenom

Poreština, 18.03.2019. (12:25)
Igralište, Srednja škola Mate Balote u Poreču
Igralište, Srednja škola Mate Balote u Poreču

Dovršeni su radovi na sanaciji sportskog igrališta Srednje škole Mate Balote u Poreču. S površine 924 četvorna metra uklonjen je sloj derutnog asfaltnog pokrova, sanirana podloga i postavljen novi asfalt. Izvođač radova vrijednih 200.000 kuna bez PDV-a je tvrtka Đusto d.o.o. iz Poreča.

Kako od ravnatelja škole Krešimira Bronića saznajemo, učenici i profesori isplanirali su pokraj igrališta urediti Dnevni boravak na otvorenom. U tu svrhu prikupljaju stare automobilske gume koje namjeravaju pretvoriti u stolove i stolice, te na otvorenom osmisliti mjesto na kojem će učenici provoditi slobodno vrijeme između satova. U ugodnom ambijentu na otvorenom, slobodno vrijeme mogu iskoristiti za učenje i druženje, a uz novouređeno igralište naći će se i košarkaške lopte za rekreaciju.

Spomenuta je škola prva u Istri, prije godinu i pol dana, otvorila srednjoškolski Dnevni boravak. Radi se o prostoriji namijenjenoj prvenstvo učenicima koji vrijeme između satova mogu povoditi u ugodno uređenoj prostoriji opremljenoj kaučima, stolovima i stolicama. Tu su lani tijekom dana otvorenih vrata škole osmašima i svim zainteresiranima pokazali što sve njihova škola nudi. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra