Početna
Utorak, 23.Srpnja 2019 (02:00:19) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing

U četvrtak završna konferencija projekta REDGREENPLANT i okrugli stol

Poreština, 17.03.2019. (09:03)

U četvrtak 21. ožujka u dvorani Udruženja obrtnika s početkom u 10 sati održat će se završna konferencija projekta "Smanjenje emisija stakleničkih plinova upotrebom gradskog i poljoprivrednog otpada u proizvodnji bilja - REDGREENPLANT" i okrugli stol "Prihvatljivost kompostana u Hrvatskoj", u organizaciji Akademije poljoprivrednih znanosti.

Tijekom konferencije bit će predstavljeni znanstveni rezultati projekta, koji su od visoke važnosti za ublažavanje klimatskih promjena kroz smanjenje emisija stakleničkih plinova, dok će se na okruglom stolu sagledati perspektive kompostiranja u Hrvatskoj uz izlaganja iz susjednih zemalja te stručna iskustva.

Projekt se provodi na Institutu za poljoprivredu i turizam u Poreču u razdoblju od 1. travnja 2017. do 31. ožujka 2019. godine pod voditeljstvom dr.sc. Deana Bana. Osim znanstvenika iz Instituta za poljoprivredu i turizam kao vodećeg partnera, na projektu sudjeluju i znanstvenici iz institucija Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Institut Ruđer Bošković, Veleučilište u Kninu, Sveučilište u Splitu Prirodoslovno matematički fakultet, Institut Jožef Stefan, Sveučilište u Udinama te Ustanova centar za istraživanje materijala Istarske županije Metris. (kb)

PrilogMobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Porsche Istra
HAK Auto-klub Poreč
Pogrebne usluge Silentium
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6