Početna
Utorak, 23.Srpnja 2019 (02:07:15) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing

Nastavlja se asfaltiranje po Poreštini

Iz Grada Poreča, 15.03.2019. (10:49)

Nastavljaju se asfaltiranja u porečkim gradskim i prigradskim naseljima. U Velenikima je nakon završetka radova na kanalizacijskoj mreži asfaltirana prometnica kod kućnog broja 44 površine 140m2. Sanirano je i 160 metara kvadratnih asfaltnih površina van zone obuhvata radova na kanalizacijskoj mreži, te proširen ulaz u ulicu iza autobusnog okretišta kod kućnog broja 2a.

U naselju Vežnaveri završeni su asfalterski radovi na novoizgrađenom autobusnom ugibalištu i nerazvrstanoj prometnici prema kućnim brojevima 20a i 20b. Radovi su obuhvatili sanaciju postojeće prometnice kroz naselje i ugibališta površine 900 kvadrata, uz 460 kvadrata novih asfaltnih površina.

U tijeku su radovi na uređenju parkirališta na spoju ulice Dinka Trinajstića i Bernarda Parentina gdje će biti uređeno desetak novih parkirnih mjesta.

Nakon izgradnje pet rampi i prilagođavanja pješačkih prijelaza osobama smanjene pokretljivosti na Vialima, radovi će se nastaviti u ulici M. Gioseffija te u Mlinskoj ulici.

Radove izvodi pulsko poduzeće Cesta d.o.o. u okviru izvođenja asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta, nogostupa i puteva u 2019. godini. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Frigoservis Šime - klima uređaji
Izaberite novu Corollu prema vašim potrebama.
Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium