Početna
Četvrtak, 23.Svibnja 2019 (07:57:37) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju
Max City - Max Gaming Day

Windowsi sada sami uklanjaju problematične zakrpe

Tehnologija/znanost, 14.03.2019. (14:44)
(Izvor:Bug Online)Link

Microsoft je s Windowsima 10 uveo praksu obaveznog preuzimanja te instalacije novih nadogradnji, odnosno zakrpi za operacijski sustav Windows. Kako je vrijeme, ali i iskustvo pokazalo, dobra ideja nije uvijek jednako dobro i funkcionirala, javlja Bug.

Primjerice, na samom početku Windowsa 10 nije bilo moguće odgoditi vrijeme instalacije već bi Windowsi to činili odmah po preuzimanju što je znalo rezultirati i naprasnim resetiranjem računala usred posla ili zabave. Srećom po korisnike Microsoft je s vremenom popustio po tom pitanju i omogućio im da sami odrede vrijeme kada žele da se zakrpe instaliraju, ili da ih na neko vrijeme i odgode.

No, to ne znači da su svi problemi oko instalacija nadogradnji i zakrpi time nestali. Naprotiv, znalo se dogoditi da neka od zakrpi toliko destabilizira sustav da su korisnici morali pribjeći uklanjanju netom instaliranih zakrpi ili čak vraćanju na stariju inačicu operacijskog sustava. Jedna od većih zabilježenih grešaka je svakako ona oko nestajanja većih količina podataka nakon instalacije prve inačice October Updatea.

Članak nastavite čitati na Bugu Online. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Pogrebne usluge Silentium
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Porsche Istra