Početna
Srijeda, 20.Ožujka 2019 (01:08:43) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju
Di Si Generacijo

Porečani odnijeli pobjedu u 11. kolu Druge hrvatske stolnoteniske lige

Sport, 13.03.2019. (19:35)

Proteklog vikenda održano je 11. kolo Druge hrvatske stolnoteniske lige. Porečani su na domaćem terenu igrali protiv STK Malinske Dubašnice, pobijedivši ukupnim rezultatom 4-3.

Za STK Jadran prvi je meč otvorio Španić koji dolazi do lake pobjede protiv Baše. No već u sljedećem meču dolazi do izjednačenja, jer Otočan nije imao prevelike šanše protiv Salme.

Najkritičniji trenutak je bio između Augustinovića i Baše gdje je prije toga meča ukupni rezultat bio 3-2 za goste te im je trebala još jedna pobjeda. Augustinović je otvorio meč laganom pobjedom u prvom setu. Baša je potom vodio 2-1 i imao 4 meč lopte na svojoj strani. Augustinović je uspio obraniti 4 meč lopte i na kraju osvojiti set. Augustinović potom osvaja i 5. set. Zaključnu pobjedu ostvaruje Otočan za ukupni rezultat od 4-3, čime su Porečani ostvarili ključne bodove.

Sljedećeg vikenda liga pauzira. Poreč i STK Jadran Poreč bit će domaćini pojedinačnog prvenstva Istarske županije u svim kategorijama, u dvorani Žatika u nedjelju, 17. ožujka. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra