Početna
Četvrtak, 23.Svibnja 2019 (07:58:01) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju
Besplatne MTB ture

Porečani odnijeli pobjedu u 11. kolu Druge hrvatske stolnoteniske lige

Sport, 13.03.2019. (19:35)

Proteklog vikenda održano je 11. kolo Druge hrvatske stolnoteniske lige. Porečani su na domaćem terenu igrali protiv STK Malinske Dubašnice, pobijedivši ukupnim rezultatom 4-3.

Za STK Jadran prvi je meč otvorio Španić koji dolazi do lake pobjede protiv Baše. No već u sljedećem meču dolazi do izjednačenja, jer Otočan nije imao prevelike šanše protiv Salme.

Najkritičniji trenutak je bio između Augustinovića i Baše gdje je prije toga meča ukupni rezultat bio 3-2 za goste te im je trebala još jedna pobjeda. Augustinović je otvorio meč laganom pobjedom u prvom setu. Baša je potom vodio 2-1 i imao 4 meč lopte na svojoj strani. Augustinović je uspio obraniti 4 meč lopte i na kraju osvojiti set. Augustinović potom osvaja i 5. set. Zaključnu pobjedu ostvaruje Otočan za ukupni rezultat od 4-3, čime su Porečani ostvarili ključne bodove.

Sljedećeg vikenda liga pauzira. Poreč i STK Jadran Poreč bit će domaćini pojedinačnog prvenstva Istarske županije u svim kategorijama, u dvorani Žatika u nedjelju, 17. ožujka. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Izaberite novu Corollu prema vašim potrebama.
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom