Početna
Četvrtak, 25.Travnja 2019 (08:55:33) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing
Max Petak

Predstavljanje knjige Jerka Sladoljeva i Lorisa Pilara danas u Puli

Kultura, 12.03.2019. (08:20)

U dvorani Istra na Fakultetu za ekonomiju i turizam u Puli danas u 12.30 sati bit će održano predstavljanje knjige "Dnevnik jednog kampiste" (Kvaliteta hrvatskih kampova kroz okular korisnika) autora Jerka Sladoljeva i Lorisa Pilara iz Poreča.

Radi se o produktu višegodišnjeg istraživanja, temeljenog na metodi vlastitog promatranja korisnika kamping usluga, preciznim opservacijama u stvarnim, prirodnim uvjetima.

Djelo iznosi dosad nepoznate doprinose i spoznaje kroz ispitivanje uzročno-posljedičnih veza, nudi preporuke za turističku ponudu i potražnju, te može biti od značajne koristi dionicima u turizmu u svrhu diferencijacije ponude, podizanja njene kvalitete i prepoznatljivosti, kažu autori.

Subjekti istraživanja su kampisti koji su preko 50 godina boravili u kampovima duž cijele hrvatske obale, pretežno u Istri, bilježivši svoje opservacije.

Knjiga je tiskana na 128 stranica s četrdesetak fotografija, tablica i grafova kojima je prikazana povijest razvoja hrvatskog kampinga i analizirana kvaliteta hrvatske kamping ponude s najboljim inozemnim konkurentima.

Danas će je uz autore predstaviti doc.dr.sc. Tamara Floričić i prof.dr.sc. Jasmina Gržinić kao moderator. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6