Početna
Utorak, 23.Srpnja 2019 (14:24:33) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ljetno kino u Kašteliru

Poreč-jug: nova javna rasvjeta, dovršeni nogostupi, stepenice i pristup igralištu

Iz Grada Poreča, 05.03.2019. (06:30)
Komunalne aktivnosti koje su se tijekom zimskih mjeseci odvijale u naselju Poreč-jug dovršene su tijekom veljače. Tako je dovršena i izgradnja pješačke komunikacije, koja povezuje ulice Vitomira Širole Paje i Mattea Benussija. Uređena je pritom već postojeća staza preko zelene površine koju stanovnici i posjetitelji koriste kao prečicu do mora. Zbog savladavanja visinske razlike od tri metra, na području zahvata izgrađene su i stepenice dužine 15 metara, širine 2,2 metara, s odmorišnim podestima dužine 1,5 metra.

Dovršeno je i uređenje nogostupa u ulici Veli Jože između brojeva 1 i 59, te u ulici Nade Dimić između brojeva 1 i 7 - ukupna dužina nogostupa je 280 metara.

Na spoju ulica Anke Butorac i Save Vukelića, postavljena je nova LED javna rasvjeta, čime je napokon osvijetljen i osiguran taj prolaz, kako za stanovnike tog naselja, tako i za goste.

Dodatno, uređen je i pristup polivalentnom igralištu, a vrijednost svih radova je stotinjak tisuća kuna. Investitor je Grad Poreč-Parenzo, stoji u priopćenju za javnost porečke gradske uprave. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium
HAK Auto-klub Poreč