Početna
Utorak, 23.Srpnja 2019 (14:18:51) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing

Sponzorirani članak

Uskoro novi programi u trgovačkom centru Max City

Zabava, 18.02.2019. (14:16)
Scifidelity Orchestra
Scifidelity Orchestra

U trgovačkom centru Max City u Puli obilježen je Tjedan ljubavi. Vrhunac programa bio je Max petak, događaj koji je održan po prvi put, a uslijedit će svaki mjesec.

Programi su započeli u znaku Valentinova i ljubavi. Tako je u srijedu održana dječja lutkarska predstava "Ajmeee, ja sam zaljubljen!", a nakon predstave započela je radionica prigodnog naziva "Valentinovo". Tijekom radionice djeca su mogla izraditi razne ukrase i predmete, a zatim istima ukrasiti 3D kućice u koje su ostavljane ljubavne poruke. Djeca su prihvatila i radionice u duhu maskiranog mjeseca, mjeseca maškara, te su oslikavala lica prigodnim motivima.

Scifidelity Orchestra
kreativne radionice za djecu

Za samo Valentinovo, hodnike centra ispunila je glazba Scifidelity Orchestra. Od 19 sati krenuo je ritam drukčijeg, novijeg zvuka jazza i nekih djela iz njihove vlastite autorske radionice.

Bilo je tu još nekih drugih iznenađenja i ponuda za sve posjetitelje Max Cityja. Tako je bilo neizbježno sudjelovanje u nagradnoj igri "Kissing point" koja bi sudionike dopratila do klupice za ljubljenje najdražih.

Na kraju tjedna održan je prvi Max petak - dan kada su trgovine upriličile izvanredne popuste i druge prilike za svoje kupce. I radno vrijeme bilo je prilagođeno onima koji uživaju u kupovini uz brojne pogodnosti. (kb)

Fotografije

predstava "Ajmeeee ja sam zaljubljen"
Max petak


Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Izaberite novu Corollu prema vašim potrebama.
Frigoservis Šime - klima uređaji