Početna
Petak, 23.Kolovoza 2019 (16:26:15) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Povratak u školu

Šesti Regionalni forum obiteljskog smještaja Istarske županije

Gospodarstvo, 09.02.2019. (18:24)

HGK – Županijska komora Pula i Općina Medulin organiziraju šesti Regionalni forum obiteljskog smještaja Istarske županije koji će se održati u utorak, 26. veljače, u 12 sati u Medulinu (Hotel Belvedere).

Riječ je o skupu edukativnoga karaktera koji okuplja pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu s područja Istarske županije i pruža priliku za proširenje saznanja o novostima u zakonodavstvu i tržišnim trendovima te razmjenu iskustva među iznajmljivačima. Aktivnosti nacionalne Zajednice obiteljskog turizma HGK predstavit će Miroslav Pretula, predsjednik Sekcije zajednice obiteljskog smještaja ŽK Pula.

Na Forumu će se obraditi aktualne teme s aspekta institucija koje su nadležne za pojedinu problematiku:

  • Način plasmana i promocije obiteljskog smještaja (Boris Žgomba, Uniline d.o.o., predsjednik Udruženja putničkih agencija HGK)
  • Privatni smještaj u Istri – izazov i/ili prilika (Denis Ivošević, Turistička zajednica Istarske županije)
  • Novosti za pružanje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu (Vesna Boljunčić, Služba turističke inspekcije Područne jedinice Pula)
  • Sigurnost u turizmu i nadzor prijave boravka državljana trećih osoba (Ester Lojić i Alica Rosić Jakupović, MUP – Policijska uprava Istarska)
  • Porezni tretman iznajmljivača u turizmu (Porezna uprava)
  • Pružanje zdravstvene zaštite turistima na području Istarske županije (Davorka Rakić, Istarski domovi zdravlja).

Održat će se i panel-rasprava o rekategorizaciji i podizanju kvalitete obiteljskog smještaja u kojoj će sudjelovati Cinzia Zubin (Područni ured HBOR-a Istra), Nada Prodan Mraković, pročelnica Upravnog odjela za turizam Istarske županije, Astrid Glavičić, zamjenica predsjednika Sekcije zajednice obiteljskog turizma ŽK Pula i Jasna Jaklin Majetić, predsjednica HGK-ŽK Pula.

O zaštiti osobnih podataka (GDPR) govorit će predstavnici tvrtke Megabooker d.o.o., a predstavit će se i primjeri dobre prakse u poslovanju, koji su dobitnici nagrade European Holiday Home Association – Villa Milica i Green Frame Villa.Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
HAK Auto-klub Poreč
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Frigoservis Šime - klima uređaji
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore