Početna
Petak, 23.Kolovoza 2019 (16:26:49) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Poreč Open Air Festival

Javni poziv za popunjenje Poduzetničkog inkubatora – brojne pogodnosti za nove stanare

Iz Grada Poreča, 09.02.2019. (15:52)
(Izvor:Grad Poreč)Link

Poduzetnički inkubator d.o.o. u vlasništvu Grada Poreča objavljuje Javni poziv za dodjelu poslovnih prostora poduzetnicima u zgradi nekadašnjeg Društvenog doma Žbandaj. Budućim stanarima se osim subvencioniranog modernog poslovnog prostora nude i brojne pogodnosti kao što su besplatna promocija u raznim promotivnim materijalima i poslovnim događanjima, besplatno sudjelovanje na sajmovima kao što je Promohotel, besplatne edukacije, te druge pogodnosti koje su trenutno u fazi ugovaranja između Grada i raznih institucija.

Već u ožujku nove stanare očekuje sudjelovanje u projektu edukacija i mentorstva s nazivom "Program visokokvalitetnih usluga za rast i razvoj MSP-ova" kojeg će Grad provoditi u suradnji s trgovačkim društvom Poslovni biro PBIRO d.o.o. iz Rijeke, uz 100% financiranje projekta iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Grad Poreč je Poduzetnički inkubator Poreč kandidirao na natječaj "Poduzetnički impuls za 2014. godinu", te je uz sufinanciranje Ministarstva poduzetništva i obrta Grad u projekt uložio preko milijun kuna. U prostoru od 200 kvadratnih metara pored ureda za poduzetnike opremljena je zajednička multinamjenska sala za konferencije, sastanke, druženja, zajednička recepcija, kuhinja i sanitarni čvorovi. Primarno su svi prostori u funkciji javne poduzetničke infrastrukture, dakle stoje na raspolaganju poduzetnicima i građanima u svrhu raznih radionica, predavanja i slično.

Poduzetnički inkubator Poreč d.o.o. poduzetnicima nudi sljedeće pogodnosti:

  • poslovni prostor uz naknadu od 1 kn godišnje za prvu godinu poslovanja,
  • poslovni prostor uz subvencioniranu naknadu u idućim godinama poslovanja,
  • besplatan program redovnih edukacija,
  • besplatno sudjelovanje u projektima jačanja znanja i vještina poduzetnika te umrežavanja poduzetnika,
  • besplatno sudjelovanje na raznim sajmovima,
  • besplatnu promociju u raznim promotivnim materijalima i poslovnim događanjima, te društvene mreže,
  • i druge pogodnosti.

Javni poziv za buduće ''stanare'' - korisnike inkubatora biti će otvoren do popunjenja istoga. Dokumentaciju za prijavu možete preuzeti sa službenih web stranica Grada Poreča.Mobilna verzija članka

Oglasi

Vruće ljetne ponude
Pogrebne usluge Silentium
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Porsche Istra
Frigoservis Šime - klima uređaji