Početna
Utorak, 23.Srpnja 2019 (14:19:18) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ljetno kino u Kašteliru

Sponzorirani članak

Max City donosi prigodan program za Valentinovo uz Scifidelity Orchestra i Max petak

Zabava, 08.02.2019. (16:36)

Programi trgovačkog centra Max City u veljači kulminirat će jedinstvenim događajem, Max petkom. I za poseban dan posvećen ljubavi, Max City u Puli donosi pregršt iznenađenja. 

Od 13. veljače u 17 sati može se pogledati dječja lutkarska predstava "Ajmeee, ja sam zaljubljen!" u izvedbi Zemlje zabave. Predstava je prilagođena za izvedbu u trgovačkom centru, a djeca će saznati zanimljivu priču o Božici Amoretti, dječaku Ivanu i djevojčici Ani.

Nakon predstave započinje radionica prigodnog naziva "Valentinovo" gdje će se izraditi i potom ukrasiti 3D kućice, a sve kako bi se unutra mogle staviti ljubavne poruke. Osim toga moći će se oslikati lice mališana prigodnim motivima s puno šljokica.

Na sam dan Valentinova od 19 sati očekuje vas koncert Scifidelity Orchestre, nastup koji će vas oboriti s nogu. Drukčiji, novi zvuk jazza i vlastite autorske skladbe čine srž njihovih energičnih izvedbi koje će svakoga natjerati na podij.

Tijekom oba dana trajat će nagradna igra Kissing point, a za priliku za osvajanje atraktivne nagrade, putovanje za dvoje u Gardaland, potrebno je slikati se na posebno uređenoj klupici i poslati fotografiju na Facebook stranicu i Instagram profil centra.

U petak, 15. veljače, održava se prvi Max petak kada ćete u  shopping centru moći duže i više uživati zahvaljujući radnom vremenu do 22 sata i posebnim popustima. Max petak donosi izvanredne popuste i prilike za sve kupce, posjetitelje najvećeg trgovačkog centra u Istri.

Max City maksimalno daruje posebnim programima, a koje trgovine nude popuste za Max petak u veljači, može se saznati na web stranici maxcity.hr/novosti.

Program

13. veljače

  • 17,00 - 17,30 lutkarsko-scenska predstava "Ajmeee, ja sam zaljubljen!", Zemlja zabave
  • 17,30 - 19,00 radionica "Valentinovo"
  • Kissing Point - Najatraktivnija fotografija dobiva put u Gardaland za dvoje.

14. veljače

  • 19,00 - koncert Scifidelity Orchestra

15. veljače

  • do 22,00  - Max petak (kb)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Izaberite novu Corollu prema vašim potrebama.
Pogrebne usluge Silentium
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina