Početna
Četvrtak, 25.Travnja 2019 (08:54:23) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing
Max Petak

Sponzorirani članak

Max City donosi prigodan program za Valentinovo uz Scifidelity Orchestra i Max petak

Zabava, 08.02.2019. (16:36)

Programi trgovačkog centra Max City u veljači kulminirat će jedinstvenim događajem, Max petkom. I za poseban dan posvećen ljubavi, Max City u Puli donosi pregršt iznenađenja. 

Od 13. veljače u 17 sati može se pogledati dječja lutkarska predstava "Ajmeee, ja sam zaljubljen!" u izvedbi Zemlje zabave. Predstava je prilagođena za izvedbu u trgovačkom centru, a djeca će saznati zanimljivu priču o Božici Amoretti, dječaku Ivanu i djevojčici Ani.

Nakon predstave započinje radionica prigodnog naziva "Valentinovo" gdje će se izraditi i potom ukrasiti 3D kućice, a sve kako bi se unutra mogle staviti ljubavne poruke. Osim toga moći će se oslikati lice mališana prigodnim motivima s puno šljokica.

Na sam dan Valentinova od 19 sati očekuje vas koncert Scifidelity Orchestre, nastup koji će vas oboriti s nogu. Drukčiji, novi zvuk jazza i vlastite autorske skladbe čine srž njihovih energičnih izvedbi koje će svakoga natjerati na podij.

Tijekom oba dana trajat će nagradna igra Kissing point, a za priliku za osvajanje atraktivne nagrade, putovanje za dvoje u Gardaland, potrebno je slikati se na posebno uređenoj klupici i poslati fotografiju na Facebook stranicu i Instagram profil centra.

U petak, 15. veljače, održava se prvi Max petak kada ćete u  shopping centru moći duže i više uživati zahvaljujući radnom vremenu do 22 sata i posebnim popustima. Max petak donosi izvanredne popuste i prilike za sve kupce, posjetitelje najvećeg trgovačkog centra u Istri.

Max City maksimalno daruje posebnim programima, a koje trgovine nude popuste za Max petak u veljači, može se saznati na web stranici maxcity.hr/novosti.

Program

13. veljače

  • 17,00 - 17,30 lutkarsko-scenska predstava "Ajmeee, ja sam zaljubljen!", Zemlja zabave
  • 17,30 - 19,00 radionica "Valentinovo"
  • Kissing Point - Najatraktivnija fotografija dobiva put u Gardaland za dvoje.

14. veljače

  • 19,00 - koncert Scifidelity Orchestra

15. veljače

  • do 22,00  - Max petak (kb)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom