Početna
Utorak, 23.Travnja 2019 (21:06:47) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing
Max City - najveći shopping centar u Istri

U gradskom kazalištu održan LiDraNo, školska smotra Srednje škole Mate Balote

SŠ Mate Balote Poreč, 24.01.2019. (14:52)

Zbog velikog interesa učenika za dramski izričaj, Srednja škola Mate Balote Poreč je u utorak, 22. siječnja organizirala školsku smotru LiDraNo. U ovoj su školskoj godini formirane dvije dramske skupine, mlađa i starija, a od prošle je godine škola i članica Hrvatskog sabora kulture.

Zadovoljstvo nam je pohvaliti se kreativnim radovima i nastupima naših učenika. Članovi prosudbenog povjerenstva bili su ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Poreč Snježana Radetić i voditelj glazbeno-scenske djelatnosti Učilišta David Belas.

Izvedbe su pomno pratili i profesorica Anči Ritossa Blažević i profesor Ivan Čupić, koji su pripremali i organizirali ovogodišnji školski LiDraNo. Ravnatelj škole Krešimir Bronić obratio se prisutnima, a kandidatima uputio riječi ohrabrenja.

Na ovogodišnjoj smotri nastupili su solisti, s recitacijama i dramskim monolozima, radijska emisija „Bizar“ te grupna scenska igra „Mafija“. Amaterska dramska družina „Kratki rez“ Srednje škole Mate Balote, na krilima pozitivnih komentara, već se raduje županijskoj smotri koja će se održati 19. veljače u Puli. (th)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore