Početna
Utorak, 23.Srpnja 2019 (02:02:52) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ljetno kino u Kašteliru

Za one koji imaju sve: navlaka koja pretvara mobitel u pribor za jelo

Zabava, 24.01.2019. (07:45)
(Izvor:Bug Online)Link

Svijet crowdfundinga ne oskudijeva neobičnim projektima. Neki od njih ispostave se kao ideje koje nikad ne zažive, ali ima i onih koji nekim čudom pronađu put do kupaca iako su na prvi pogled potpuno bedaste. Za ovaj koji danas predstavljamo još nije poznato u koju od ovih kategorija će se svrstati, a dovoljno je bizaran da nam privuče pozornost, piše Bug.

Izvjesni Sergey Mast iz Singapura na Kickstarteru je pokrenuo kampanju za proizvod naziva sphoon_phork. Kao i sam naziv, koji bi trebao spojiti pojmove spoon (žlica), fork (vilica), te phone (telefon), ovaj dodataka za mobitel trebao bi ga pretvoriti upravo u to – pribor za jelo. Riječ je o gotovo potpuno uobičajenoj navlaci za pametni telefon nekog od najvećih svjetskih proizvođača, ali na koju se može dodati plastična žlica ili vilica.

Zašto, pitate se? Pa zato da možete istodobno obavljati dvije aktivnosti, jesti i gledati u ekran mobitela. Neće vas valjda jedan običan ručak na desetak minuta odvojiti od Instagrama?

Za ovaj mobitelski escajg njegovi izumitelji na Kickstarteru traže oko 190 kuna (za rane narudžbe), a kao cilj kampanje postavili su nešto više od 11.000 američkih dolara. Do sada su, u prvih nekoliko dana, prikupili tek 178 dolara pa se čini kako interesa kupaca baš i nema. No, kampanja traje još tri tjedna pa ne bi bilo neobično da ovaj čudnovati proizvod ipak prikupi neku značajniju svotu.

Video pogledajte ovdje.Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
HAK Auto-klub Poreč
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!