Početna
Utorak, 18.Lipnja 2019 (12:07:58) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Gioistra - povijesni festival - Poreč 2019.
Lanterna Summer Nights

Prijavljen zbog obijesne vožnje

Crna kronika, 11.01.2019. (12:29)
Ilustracija (Pixabay)
Ilustracija (Pixabay)

Djelatnici Postaje prometne policije Pula-Pola dovršili su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 25-godišnjak počinio kazneno djelo obijesna vožnja.

Naime, 25-godišnjak je 10. studenoga prošle godine, na dionici Istarskog ipsilona kod petlje Kanfanar, izazvao prometnu nesreću u kojoj su teže ozlijede zadobili on i 21-godišnja putnica iz vozila. Protiv mladića je podnijeta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, ali je u nastavku kriminalističkog istraživanja utvrđeno i kako je iz obijesti teško prekršio prometne propise. Tereti ga se da je u tunelu Učka, a potom i na kolniku brze ceste B8, do mjesta na kojem je izazvao prometnu nesreću, vozio suprotnom kolničkom trakom i brzinom koja je prelazila 50 km/h iznad dopuštene brzine kretanja, čime je izazvao opasnost za život svoje suputnice, ali i drugih sudionika u prometu.

Protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku. (PUI/kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno
Baš kao skuter, samo bolji i na struju!
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom