Početna
Utorak, 18.Lipnja 2019 (12:08:17) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Gioistra - povijesni festival - Poreč 2019.
Max Petak - Suzuki Dan

Završava se sanacija groblja u Fuškulinu i Novoj Vasi

Poreština, 10.01.2019. (18:29)

Gradsko komunalno poduzeće Usluga Poreč d.o.o. ovih dana privodi kraju uređenje groblja u Novoj Vasi i Fuškulinu, ukupno vrijedno 827 tisuća kuna.

Većina radova u oba se slučaja odvijala na starom dijelu groblja, a obuhvaćala su sanaciju ogradnih zidova, postavljanje okapnih limova, obnovu kapelica, saniranje ulegnuća na stazama te nasipavanje zemljanih staza rizlom. Na groblju u Fuškulinu izvršena je i kompletna zamjena tlakovca na stazama, a na novom dijelu na 37 grobnih mjesta izvedeni su i radovi na armiranim betonskim okvirima.

Usluga Poreč d.o.o. upravlja ukupno s pet groblja - gradskim grobljem u Poreču, te mjesnim grobljima Žbandaj, Fuškulin, Nova Vas i Baderna. Značajna se sredstva ulažu njihovo održavanje i obnovu, prateće građevine, komunalnu infrastrukturu kao i u pružanje pogrebnih usluga. U protekle je dvije godine dograđeno Gradsko groblje u Poreču i uređen njegov stari dio. Dograđeno je i mjesno groblje u Fuškulinu te sanirana mjesna groblja u Baderni i Žbandaju. Nakon posljednjih radova, uređena su sva groblja u gradu i prigradskim naseljima. (kb)

Fotografije

Groblje Nova Vas
Groblje Fuškulin


Mobilna verzija članka

Oglasi

Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Frigoservis Šime - klima uređaji
Cafe bar Soggiorno