Početna
Utorak, 18.Lipnja 2019 (12:07:15) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Gioistra - povijesni festival - Poreč 2019.
Besplatne MTB ture

U tijeku prodaja godišnjih dozvola za rekreacijski ribolov

Sport, 10.01.2019. (14:56)
Illustracija (Pixabay)
Illustracija (Pixabay)

Godišnje dozvole za rekreacijski ribolov na moru za 2019. godinu mogu se kupiti do 1. ožujka 2019. Posebne dozvole za ribolov stajaćim parangalom, vršama za lov ribe, ostima i umjetnom rasvjetom izdaju se kroz čitavu 2019. godinu, uz prethodno kupljenu godišnju rekreacijsku dozvolu. Kroz čitavu godinu moguće je kupiti i dnevne i višednevne dozvole za rekreacijski ribolov na moru.
 
Godišnje rekreacijske dozvole, kao i dnevne i višednevne dozvole za rekreacijski ribolov na moru (za 1, 3 i 7 dana) te posebne dozvole, mogu se, kao i do sada, kupiti putem online trgovine, u sjedištu Uprave ribarstva Ministarstva poljoprivrede i ispostavama Uprave ribarstva ili kod ovlaštenih osoba za prodaju dozvola za rekreacijski ribolov na moru. 

Podsjećamo kako godišnje dozvole za rekreacijski ribolov za hrvatske ratne vojne invalide i umirovljenike koji nisu navršili 65 godina života nije moguće kupiti putem online trgovine, već isključivo u sjedištu Uprave ribarstva Ministarstva poljoprivrede i ispostavama Uprave ribarstva ili kod ovlaštenih osoba za prodaju dozvola za rekreacijski ribolov na moru.
 
Prodaja godišnjih dozvola za rekreacijski ribolov za 2019. godinu moguća je isključivo do 1. ožujka 2019. godine te nije predviđena prodaja višednevnih dozvola za 180 dana koje su iznimno bile u prodaji za 2018. godinu. 
 
Detaljne informacije dostupne su na stranicama Ministarstva poljoprivrede. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Baš kao skuter, samo bolji i na struju!
Frigoservis Šime - klima uređaji
Pogrebne usluge Silentium
Porsche Istra